Een baardtransplantatie in Turkije

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Resultaat is blijvend. Levenslange groeigarantie
  • Uitgevoerd in 2 tot 5 uur
  • Gebruik FUE techniek
  • 3 of 5-daags verblijf in wereldstad Istanbul
  • Overnachting in 4* hotel
  • Nederlandstalige begeleiding + support
of

Baardtransplantatie

IN TURKIJE

Je baard en snor voller laten lijken? Of ontbreekt momenteel elke vorm van baardgroei? Een baardtransplantatie in Turkije is dan de enige blijvende oplossing. Steeds meer Nederlandse mannen kiezen ervoor om hun haartransplantatie in Istanbul te doen. Deze baard en snor transplantaties hebben een hoge kwaliteit. Bovendien is de prijs in Turkije veel goedkoper dan in Nederland of België.

Wat houdt een baardtransplantatie in ?

Een transplantatie van baardhaar en snor houdt in dat een herstel behandeling wordt uitgevoerd van delen van het gezichtsoppervlakte, waar geen of weinig haar wil groeien. Dit kunnen plekken zijn als de baardstreek en snor, maar ook de wangen en bakkebaarden.

Hoe verloopt een baardtransplantatie?

baardtransplantatie behandeling stappen

Een baardhaar transplantatie verloopt bijna hetzelfde als een ‘normale’ standaard haartransplantatie en wordt dus uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.  Het donorhaar dat gebruikt wordt, komt uit de haarkrans. De haarkrans zit aan de achterkant en zijkanten van je hoofd. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd middels de FUE techniek waarbij uit het donorgebied haarzakjes (ook wel grafts of haarimplantaten genoemd) worden verzameld, geselecteerd, gecontroleerd en overgezet naar de kale plekken in het gezicht. De hele behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving en neemt ongeveer 2 tot 5 uur in beslag (afhankelijk van de grootte van de kale gebieden).

CONTACT

GRATIS CONSULT

Stuur foto’s van je haar en kalende plekken en ontvang geheel vrijblijvend een advies.
e-mail:  [email protected]

Q&A - Baardtransplantatie

Wij bieden een baardtransplantatie behandeling aan vanaf 2.390 euro. Vraag voor de zekerheid altijd een offerte aan via onze contactpagina. Bij kleinere behandelingen geldt namelijk korting op de baardtransplantatie.

Nee, je ervaart tijdens de haartransplantatie geen pijn. Zowel het donorgebied als het transplantatiegebied worden plaatselijk verdoofd. Wel bestaat de kans op enige lichte napijn. Deze pijn is echter kort van duur en kan worden voorkomen door het nemen van een pijnstiller.

Je hebt aan 1 behandeling genoeg. Wij bieden een levenslange groeigarantie.

Een haartransplantatie is niet mogelijk in de volgende situaties:

Wanneer je te weinig donorhaar hebt

Wanneer het haar afkomstig uit het donorgebied te dun is, te zwak of niet aanwezig is, heeft een haartransplantatie geen zin. Het beoogde resultaat is niet haalbaar.

Bij bepaalde ziektes, medicijnen en sommige medische behandelingen

Bij huidziekte die direct te maken heeft met ontstaan van de kaalheid en waarvan de verwachting is dat het haar niet zal groeien op de plekken waar baardhaar is geïmplanteerd.

Voor een baard en snor haartransplantatie zijn ongeveer 50 tot 2500 grafts nodig. Het aantal grafts is afhankelijk van de grootte van de kale plekken en het beoogde doel van de behandeling. Voor het realiseren van een redelijke bakkebaard kan bijvoorbeeld al 100 tot 200 grafts voldoende zijn.

Gemiddeld kunnen rond de 40 tot 45 grafts per cm2 baard worden geïmplanteerd.

Een haartransplantatie biedt blijvende resultaat. Dat wil zeggen dat uit de nieuw geïmplanteerde  haarzakjes nog levenslang haar zal kunnen groeien. De haarzakjes die nog op de kalende plekken groeiden, kunnen na verloop van tijd nog wel uitvallen. Hiervoor is eventueel een vervolgbehandeling nodig.

Ongeveer na een week of anderhalf kun je het effect van een baard en snor transplantatie ervaren.  Echter vallen na enkele weken de eerste stoppels uit, hierna beginnen de haren opnieuw met groeien. Een echt volle baardgroei is pas na anderhalve jaar te verwachten. In deze tussentijd zul je merken dat je nieuwe baard en snor steeds voller wordt en een dikkere structuur krijgt.

Nee, het niet zichtbaar dat haar is weggehaald uit de haarkrans. Omdat we uit het hele donorgebied selectief haarzakjes verzamelen blijft dus genoeg haar over.

Voor een baardtransplantatie dien je minstens 20 jaar oud te zijn.

CONTACT

Q&A

Staat je vraag er niet tussen, stel ons dan deze vraag via:

Whatsapp:   06 15537042

OOK INTERESSANT:

Haartransplantatie
Haartransplantatie mannen

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp