Een wenkbrauw transplantatie doe je voordelig in Turkije

Een wenkbrauwtransplantatie is de oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen of het van nature gedeeltelijk of geheel ontbreken hiervan.

Doe nu een wenkbrauwtransplantatie in Turkije met een 3-daags verblijf in de bruisende wereldstad Istanbul. Geniet van een overnachting in een luxe 4-sterrenhotel met Nederlandstalige begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces.

100% tevredenheidsgarantie 
Resultaat is blijvend 
Uitgevoerd in 3 tot 4 uur 
Gebruik modernste technieken (DHI methode) 
ALL-IN-PAKKET PRIJS:

€ 2.390,-

Wenkbrauwtransplantatie
WENKBRAUW TRANSPLANTATIE

Wenkbrauw transplantatie in Turkije

Wenkbrauw transplantaties zijn enorm populair in Turkije, vooral in Istanbul. Veel Nederlandse vrouwen en ook mannen met dergelijke wenkbrauw haarproblemen ondergaan deze behandeling vanwege de betaalbaarheid en kwaliteit die Turkije te bieden heeft.

Wat houdt een wenkbrauw transplantatie in?

Een wenkbrauw haartransplantatie is de oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen of het van nature gedeeltelijk of geheel ontbreken hiervan. Bij een wenkbrauwtransplantatie worden de haren van je wenkbrauwen aangevuld met eigen hoofdhaar. Ook bij het volledig ontbreken van wenkbrauwen kun je in ons haarkliniek terecht.

Hoe verloopt een wenkbrauw transplantatie?

Wenkbrauw transplantatie

Een wenkbrauw transplantatie volgt over het algemeen dezelfde procedure als een 'normale' haartransplantatie. Donorhaar wordt uit de haarkrans gehaald en vervolgens naar de wenkbrauwen getransplanteerd. Moderne technieken maken het mogelijk om met zeer kleine haardeeltjes te werken.

De wenkbrauw haartransplantatie is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling die wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De ingreep wordt binnen een dagdeel uitgevoerd en duurt meestal tussen de 3 en 4 uur. Het uiteindelijke resultaat is mooi, blijvend en oogt natuurlijk.

Na de behandeling kun je terugkeren naar het hotel. De volgende dag wordt er een controle uitgevoerd in onze haartransplantatiekliniek in Istanbul.

Wanneer is resultaat te zien?

De eerste resultaten van een wenkbrauw transplantatie zijn pas na 3 maanden te zien. Omdat het donormateriaal in feite afkomstig is uit de haarkrans kan het tot ruim een jaar duren totdat het getransplanteerde haar de eigenschappen vertoont van normale wenkbrauwen. Dit betekent dat je je wenkbrauw haren dient kort te knippen tot de gewenste lengte. Na verloop van tijd is dit niet meer nodig.

Kan ik zelf de gewenste vorm bepalen?

In principe wordt de vorm van je nieuwe wenkbrauwen in samenspraak vastgesteld. Je kunt hiervoor foto's met voorbeelden aanleveren waarna wordt bekeken in hoeverre jouw wensen mogelijk zijn.

VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG & ANTWOORD

Wat zijn de voordelen van een wenkbrauwtransplantatie?
 • Structurele oplossing bij gemis van wenkbrauwhaar
 • Biedt blijvend resultaat
 • Oogt natuurlijk en mooi
 • Gebruik eigen haar als donormateriaal
Redenen voor wenkbrauwhaarverlies

Wanneer er sprake is van blijvend verlies van wenkbrauwhaar, kan iemand ervoor kiezen om een haarimplantatie behandeling te ondergaan. De oorzaken van wenkbrauwverlies kunnen onder andere zijn:

 • Genetische aanleg voor dunner wordende of verdwijnende wenkbrauwen
 • Aangeboren onvermogen om wenkbrauwen te laten groeien
 • Veroudering
 • Overmatig epileren van wenkbrauwen
 • Alopecia areata
 • Brandwonden
 • Tatoeages
 • Trauma
 • Infecties
 • Systemische ziekten
Hoeveel haarzakjes zijn er nodig?

Het aantal benodigde grafts is afhankelijk van jouw specifieke situatie, jouw eigen wensen en wat het beoogde doel is van de wenkbrauw transplantatie. Bij het opvullen van een gedeeltelijke kaalheid zijn per wenkbrauw ongeveer 100 tot 500 grafts nodig. Bij het maskeren van bijvoorbeeld een litteken kunnen 50 tot 150 grafts al voldoende zijn.

 

Hoe veilig is een wenkbrauwtransplantatie?

Een wenkbrauw transplantatie is een veilig uit te voeren behandeling. Infecties komen zelden voor gezien de vasculaire aard van de huid rond het voorhoofd waar zich de wenkbrauwen bevinden. Wel kun je enige lichte zwellingen krijgen in de eerste week na je wenkbrauw transplantatie.

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen?
Stel je vragen door het contactformulier in te vullen
of bel of Whatsapp naar: (+31) 06 155 370 42

LEES OOK:

GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Stuur ons foto's van je wenkbrauwen (desgewenst ook een korte clip). Wij maken vervolgens voor jou een kosteloze en vrijblijvende analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een wenkbrauw transplantatie in Turkije.

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel