TECHNIEK

DHI haartransplantatie techniek

DHI haartransplantatie methode is in Turkije de nieuwste techniek op gebied van haarimplantatie. Bij DHI wordt gebruik gemaakt van een speciaal haarimplantatie tool. Hiermee worden haarimplantaten afkomstig uit de haarkrans direct geïmplanteerd in de kale hoofdhuid. Het vooraf aanbrengen van incisies (gaatjes) in de huid is niet langer nodig.

Nieuwste haartransplantatie techniek (directe implantatie) 
Nog hogere haardichtheid per cm2 dan Saffier of FUE 
Toegepast bij kale plekken van beperkte grootte 
Hoofd hoeft niet volledig geschoren 
DHI | ALL-IN-PAKKET PRIJS:

€ 2.690,-

DHI-Haartransplanatie
UITLEG METHODE

Hoe werkt DHI haartransplantatie methode?

DHI haartransplantatie begint net als de FUE en Saffier methode met je het verzamelen van grafts uit het donorgebied. Vervolgens worden de verzamelde haarzakjes uit het donorgebied binnen enkele seconden direct geplaatst op de kale of kalende plekken op het hoofd of gezicht. Het voordeel hiervan is dat de haarzakjes bijna niet zonder de toevoer van vers bloed en zuurstof komen te zitten. Hierdoor is een snelle genezing mogelijk van de hoofdhuid. Bovendien hoeft het haar niet geheel te worden geschoren als dat niet gewenst is.

Voordelen DHI haartransplantatie

De voordelen van een DHI haartransplantatie zijn:

Geen voorafgaande incisies:
Bij DHI (Directe Haar Implantatie) wordt elk haarzakje rechtstreeks geïmplanteerd zonder dat er voorafgaande incisies nodig zijn. Dit minimaliseert het risico op littekens en zorgt voor een natuurlijker resultaat.

Nauwkeurige plaatsing van haarzakjes:
Met deze techniek kunnen haarzakjes met maximale precisie worden geïmplanteerd, waardoor de chirurg controle heeft over de hoek, diepte en richting van elk geïmplanteerd haar. Dit resulteert in een esthetisch aantrekkelijke haarlijn en een natuurlijke haargroei.

Minimaal postoperatief ongemak:
Omdat bij deze methode geen voorafgaande incisies vereist, ervaren patiënten over het algemeen minder postoperatief ongemak en een sneller herstel. Er is minder kans op bloedingen, zwellingen en pijn na de ingreep.

Voor en na DHI behandelingGeschikt voor diverse haartypes:
DHI techniek kan worden toegepast op verschillende haartypes, waaronder krullend, golvend, dik en fijn haar. Dit maakt het een veelzijdige optie voor patiënten met verschillende haarkenmerken.

Minder kans op beschadiging van haarzakjes:
Deze methode minimaliseert het risico op beschadiging van de haarzakjes tijdens het transplantatieproces, waardoor een hoger percentage van de getransplanteerde haren succesvol aanslaat en groeit.

Geschikt voor kleine transplantatiegebieden:
De bewezen en effectieve techniek DHI kan ook worden gebruikt voor kleine transplantatiegebieden en het bijwerken van bestaande haarlijnen, waardoor het een geschikte optie is voor patiënten die alleen bepaalde delen van hun hoofdhuid willen verbeteren.

GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Stuur ons foto's van je haar (desgewenst ook een korte clip) waarop je probleemgebieden zichtbaar zijn. Wij maken vervolgens voor jou een kosteloze analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een DHI haartransplantatie.

VEEL GESTELDE VRAGEN

VRAAG & ANTWOORD

Waarin verschilt DHI van FUE en Saffier methode?

De FUE methode vereist normaal gesproken dat het haar wordt geschoren. Bij de DHI methode is alleen scheren van het donorgebied voldoende. Bij de Saffier behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciaal haartransplantatie instrument met een saffieren punt. Bij een DHI behandeling is sprake van directe implantatie van haar implantaten. Hierdoor heeft DHI een sneller herstel van de hoofdhuid.

Wanneer wordt in Turkije de DHI techniek toegepast?

De DHI techniek wordt toegepast bij mensen die relatief gezien nog veel haar hebben, maar waar tussendoor op het hoofd zich nog kleinere kale of kalende gebieden bevinden. Door deze methode toe te passen is het mogelijk om de omliggende haarzakjes niet te beschadigen. Bij mensen met relatief grote kale plekken wordt FUE techniek toegepast.

Bij welke soort behandelingen wordt DHI toegepast?

DHI kan worden toegepast bij de volgende behandelingen:

» Haartransplantatie
» Baardtransplantatie
» Wenkbrauw transplantatie

Wat is de maximale haardichtheid bij DHI?

Met de DHI methode is het mogelijk om een hoog aantal haarzakjes per cm2 te implanteren, gemiddeld 80-90. Bij andere haarimplantatie methodes ligt dit aantal op gemiddeld 45 tot 60 per vierkante centimeter.

Wat houdt directe haarimplantatie in?

Dit wil zeggen dat de verzamelde haarzakjes uit het donorgebied direct binnen enkele seconden geplaatst worden op de kale of kalende plekken op het hoofd of gezicht.

Heeft directe haarimplantatie ook nadelen?

DHI is een haartransplantatie methode die meer tijd in beslag neemt dan FUE of Saffier. Elk verzamelde haarzakje wordt direct overgezet naar de ontvangstgebieden. Dit is minder efficiënt maar geeft wel de beste resultaten.

Is een DHI behandeling pijnlijk?

Je wordt voor de DHI behandeling eerst plaatselijk verdoofd. Hierdoor voel je tijdens de behandeling geen pijn. Pijn de eerste dagen na de behandeling komt weleens voor. Hiervoor kun je een paracetamol slikken.

Kan DHI haartransplantatie worden toegepast bij vrouwen?

Ja, DHI haartransplantatie kan ook worden toegepast bij vrouwen met haarverlies om een vollere haardos te bereiken.

Hoeveel haarzakjes kunnen tijdens een DHI haartransplantatie worden getransplanteerd?

Het aantal getransplanteerde haarzakjes kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften en de omvang van het haarverlies, maar er kunnen vaak duizenden haarzakjes worden getransplanteerd tijdens een enkele sessie.

Wat is de slagingspercentage van DHI haartransplantatie?

DHI haartransplantatie heeft over het algemeen een hoog slagingspercentage, waarbij een groot percentage van de getransplanteerde haarzakjes succesvol aanslaat en blijvend haar produceert.

LEES OOK:

GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Stuur ons foto's van je haar (desgewenst ook een korte clip) waarop je probleemgebieden zichtbaar zijn. Wij maken vervolgens voor jou een kosteloze en vrijblijvende analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een DHI  haartransplantatie (Directe Haar Implantatie).

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel