PRIJZEN

KOSTEN HAARTRANSPLANTATIE TURKIJE

Bekijk hier een overzicht van alle kosten voor haartransplantatie in Turkije.

Wij hanteren prijzen die 60 procent voordeliger zijn dan de kosten van haartransplantatie in Nederland en België. Bovendien bieden wij gegarandeerd Nederlandstalige begeleiding voor, tijdens en na de behandeling, iets wat bij andere aanbieders niet vanzelfsprekend is of geen prioriteit heeft.

Alle genoemde pakketten zijn altijd inclusief:

3 dagen verblijf in 4* hotel Milord (tegenover ons haarkliniek) 
Vooronderzoek, Consult en eindcontrole 
Ophalen & wegbrengen (luchthaven-hotel-kliniek) 
Medicatie, shampoo, lotion 
PRP behandeling t.w.v. € 350,- (bevordert groei van  haarzakjes) 
kosten haartransplantatie Turkije
123 HAARTRANSPLANTATIE TURKIJE

HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN TURKIJE

FUE techniek
2.390,- All-IN-PRIJS
Bewezen haartransplantatie methode
Toegepast bij grote kale plekken
Hoge haardichtheid per cm2
Onbeperkt aantal grafts (haarzakjes)
PRP behandeling t.w.v. €350,-
Veilig en pijnloos
Geen littekens overhouden
Klaar in 1 dagdeel (4-8 uur)
Levenslange groeigarantie
SAFFIER techniek
2.590,- ALL-IN-PRIJS
Verbeterde haartransplantatie methode
Toegepast bij grote kale plekken
Hogere haardichtheid per cm2
Onbeperkt aantal grafts (haarzakjes)
PRP behandeling t.w.v. €350,-
Veilig en pijnloos
Geen littekens overhouden
Klaar in 1 dagdeel (4-8 uur)
Levenslange groeigarantie
DHI techniek
2.690,- ALL-IN-PRIJS
Directe haar implantatie methode (zonder scheren)
Toegepast bij kale plekken van beperkte grootte
Nog hogere haardichtheid per cm2
Maximaal 3200 grafts (haarzakjes)
PRP behandeling t.w.v. €350,-
Veilig en pijnloos
Geen littekens overhouden
Klaar in 1 dagdeel (6-8 uur)
Levenslange groeigarantie
lazy
Voor €2.390,-

BAARD of WENKBRAUW HAARTRANSPLANTATIE

Behandelmethodes: FUE, SAFFIER of DHI techniek
(keuze methode afhankelijk van advies behandelend arts)

Meer info vind je hier:
Baardtransplantatie
Wenkbrauw transplantatie

RECENSIES

Volg hieronder enkele recensies van onze tevreden klanten op Google.
DJ Jeroen Van Dam
DJ Jeroen Van Dam
Ik wist al lang dat ik het wilde, maar wist niet goed waar en hoe. Toen ik het resultaat bij een vriend zag, nam ik ook contact op met Mel. Na een (facetime) intake-gesprek, waar alles heel duidelijk werd uitgelegd, wist ik het zeker. Een paar maanden later stapte ik in het vliegtuig, werd ik in Istanbul opgewacht door Mel en zat ik niet veel later aan de eettafel met de arts (Ebru) die me de volgende dag zou behandelen. Voor, tijdens en ruim na de behandeling heb ik me erg op m’n gemak gevoeld bij hun. Mel is erg zorgzaam en Ebru een echte specialist! Ik ben nu 3 maanden verder en het uiteindelijke resultaat word al langzaam zichtbaar. Ben er nu al heel blij mee! Als ik vragen heb, kan ik Mel atlijd een berichtje sturen en dat is erg fijn! Twijfel je nog? Niet doen. Contact Mel en over een tijdje groeit op dat stukje het haar wél! :) - Hotelkamer is heel mooi en in de bar/restaurant beneden kun je lekker eten! - Istanbul is erg leuk/mooi om rond te lopen op je vrije dag!
Freddy Flaming
Freddy Flaming
Mijn zoon Kenneth heeft zich jaren geschaamd over zijn kaalheid .we zijn dan beginnen te zoeken naar wat we eraan konden doen en zo zijn we terecht gekomen bij 123 Haartransplantatie Turkije.In juni hebben we een consult gehad via whats app waarbij we alles uitgelegd kregen door een zeer sympathieke en vriendelijke vrouw genaamd MEL er werd ons duidelijk uitgelegd wat ze voor je kunnen betekenen wat je kunt verwachten wat er zou kunnen tegen vallen.Er werden foto's genomen en alles werd goed bestudeerd en zo zijn we in aanmerking gekomen voor een FUE behandeling.In september 2023 zijn we dan naar Turkije gevlogen voor de haartransplantatie Ik en mijn zoon moesten ons niks maar dan ook van niks iets aantrekken dit alles werd geregeld door MEL van reservering vlucht, hotel, afhaling op de luchthaven in Turkije met mooi busje dat ons naar het 5 sterren hotel bracht.Mevrouw Mel heeft ons dan begeleid naar ons kamer daar heeft ze ons dan uitgelegd hoe allemaal ging verlopen,dan heeft Mel ons ook de stad Istanboel een beetje laten verkennen en iets gaan eten echt heel sociaal en familiaal alsook heet ze ons de haarkliniek laten zien waar we een controle hadden met specialiste Ebru.De dag daarop heeft dan de FUE behandeling plaats gevonden. Aangekomen in de kiniek begeleid door alweer MEL werden we vriendelijk ontvangen door specialste Ebru een echte top dokter en haar team allemaal vriendelijke mensen er werden nog wat testen gedaan en dan werd er begonnen met de behandeling de dokter vertelde alles wat ze ging doen aan MEL en MEL die de hele operatie bij mij was vertaalde het aan mij wat een service er werd ook al eens een grapje gemaakt en er werd af en toe eens een pauze ingelast.Na de ingreep heeft Mel mij terug gebracht naar het hotel waar ik dan moest rusten als er iets was moesten we haar bellen.S'anderendaags was er dan een controle bij de dokter Ebru daar werd alles goed nagekeken en verzorgd.De derde dag mocht ik naar huis we werden met een taxi naar de luchthaven gebracht om naar huis te keren. de naverzorging werd IEDERE DAG alweer door Mel opgevolgd die alles doorgaf aan dokter Ebru en die op haar beurt vertelde aan Mel wat wij moesten.Nu nog na 5 maanden wordt ik nog steeds opgevolgd door Mel en de dokter Ebru.123 Haartransplantaie Turkije is zeker een aanrader met een top specialiste Ebru en haar team alsook top begeleider MEL die alles tot in de puntjes heeft verzorgd.Bedankt voor alles TOPTEAM
Brayan N
Brayan N
Zeer te vreden met mijn haar transplantatie. Alles was goed geregeld door Mel echt een top begeleider. Zeer goede hygiene in de kliniek en het hotel.
Sipke Smedema
Sipke Smedema
Super professionele ervaring! Daarnaast is Mel ook super attent en meelevend in het proces. Alles was uitstekend geregeld daarom raad ik mensen zeker aan om de behandeling door Mel te laten verzorgen. Bedankt
Ngenda Fernando Antonio
Ngenda Fernando Antonio
Met een bang hartje aan begonnen, tot ik Mel aan de lijn kreeg , voelde direct vertrouwt aan en dit heeft mij over de lijn gehaald, voor de reis al in contact , tijdens de reis tot wij aan de hotel aankomen is zij aanwezig , service on top niets op te merken, de transplantatie is goed verlopen, zij is bij mij hele dag gebleven en de dokters ook heel vriendelijk en professioneel, ieder dag nog contact zelf na de behandeling dus echt een aanrader om u haar bij 123 haartransplantatie te laten doen.
Jay Smeets
Jay Smeets
In Juli ben ik bij Mel langs geweest voor een vrijblijvend intakegesprek. Vanaf dit eerste moment zat het voor mij meteen goed en had een erg fijn en vertrouwd gevoel. Hier wilde ik mijn haartransplantatie laten doen in oktober! In aanloop van de behandeling denkt Mel met je mee, attendeert ze je op bepaalde dingen en heeft ze ook vooral een enorm medeleven. Mel staat voor je klaar en ik denk dat ik hierover voor iedereen kan spreken. Bij aankomst heeft Mel mij opgevangen en werden we opgehaald met een enorme hip transfer personenbusje. Op de dag van behandeling had ik gezonde zenuwen maar door de goeie zorgen van Mel en het enorm fijne team van de kliniek waar ze mee samenwerkt was dit al snel verdwenen. Al met al een geslaagde en gezellig 3 dagen Istanbul waarbij we gezellig samen door Istanbul heen zijn geweest en gezamenlijk heb gegeten. Het voelde net alsof Mel familie was en ik haar al jaren ken. Daarnaast ben ik nu al enorm blij met het resultaat na nog geen eens twee weken. Mel, je bent echt een topper en ik zou iedereen aanbevelen hier zijn haartransplantatie te laten doen. Je bent gewoon in enorm goeie handen bij Mel.
Loek Bassa
Loek Bassa
Top service! Alles super goed geregeld en georganiseerd! Hele fijne ervaring met Mel gehad, goede communicatie en altijd super vriendelijk! Na behandeling nog steeds elke dag contact met Mel voor controle. Elke dag foto’s opsturen of alles er goed uit ziet (door arts ook beoordeeld) en voor vragen altijd bereikbaar. Dat geeft een goed gevoel, nu wachten op het eindresultaat!
Rob Wijdeven
Rob Wijdeven
Hele fijne ervaring gehad! Was de tweede keer voor mij. Was bij de eerste keer bij medical point geweest wat absoluut niet goed bevallen was. Wat een wereld van verschil was het deze keer! We (mijn vriendin was mee) werden op het vliegveld opgehaald door Mel en Faruk en het voelde meteen vertrouwd. Hele aardige mensen die dag en nacht voor je klaar stonden. Zowel tijdens de behandeling als tijdens de rest van ons verblijf. Hebben 3 hele leuke dagen gehad waarbij we gezellig samen gewinkeld en gegeten hebben. Leek wel een vakantie met vrienden! De transplantatie was ook goed geregeld en nu afwachten tot het gaat groeien!
Vincent van Lieshout
Vincent van Lieshout
Customer Service/Support 10 Kwaliteit van de transplantatie 10 Accomodatie/vervoer/eten 10 Overall experience 10 Mel had haar partner Faruk meegenomen en samen hebben ze ervoor gezorgd dat dit meer als een gezellige vakantie aanvoelde dan een 'noodzakelijk' uitje naar Turkije voor een haartransplantatie. Mel heeft een fantastisch netwerk in Turkije en zet jou - als klant - in alle aspecten op de eerste plaats. Vanaf het moment dat je landt, tot het moment van vertrek. En uiteraard de nazorg :) Verspeel geen geld aan een NLse transplantatie, omdat het zogenaamd 'veiliger' is, en waar je hoogstwaarschijnlijk ook nog eens minder waar krijg voor je geld..
Ed Van Der Putten
Ed Van Der Putten
Ik weet niet wat ik moet zeggen maar wat een lieve vrouw is die mel ze doet haar werk meer dan goed en denkt overal aan ondanks dat de transplantatie niet door ging door een te hoge bloeddruk ga ik zeker terug komen bij 123 haartransplantatie want het is op zeker de beste

(Voor en na foto's haartransplantaties)

Persoonlijk advies nodig?

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende telefonische of een face-to-face consultatie. Wij komen graag bij u langs of spreken met u af op een locatie naar keuze.

Stuur ons foto’s van uw haar (desgewenst ook een korte clip) waarop je probleemgebieden zichtbaar zijn. Wij maken vervolgens voor u een kosteloze en vrijblijvende analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een haartransplantatie.

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel

Veel gestelde vragen

Waar is jullie haarkliniek gevestigd?

Onze haarkliniek bevindt zich in de stad Şişli, Istanbul. De kliniek is gunstig gelegen nabij het vliegveld, waar u wordt opgehaald door uw Nederlandstalige begeleider en naar het hotel wordt gebracht. Het hotel bevindt zich recht tegenover onze haarkliniek, waar u vervolgens zal worden behandeld.

Zijn er voorbeelden van eerdere patiënten die hun ervaring met jullie diensten delen?

Jazeker, we hebben een aantal voorbeelden van eerdere patiënten en hun ervaringen beschikbaar op de pagina Ervaringen. Of bekijk hier foto’s van haartransplantaties voor en na.

Waar in Nederland is jullie kantoor gevestigd?

Ons kantoor bevindt zich in de gemeente Weesp (regio Amsterdam) waar vanuit wij onze cliënten bedienen uit heel Nederland en België. Voor onze exacte locatie kijk je op de pagina Contact.

Worden de kosten van de haartransplantatie vergoed door de ziektekostenverzekering?

Over het algemeen worden cosmetische haartransplantaties niet vergoed door de ziektekostenverzekering, maar in sommige gevallen kunnen medisch noodzakelijke procedures wel gedeeltelijk of volledig worden gedekt. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij voor specifieke informatie over de dekking in uw situatie. U vindt hier een overzicht van alle zorgverzekeraars in Nederland met betreffende contactgegevens.

Download brochure 2024 - 123 Haartransplantatie Turrkije