PRIJZEN HAARTRANSPLANTATIE

HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN TURKIJE

Bekijk hier alle voordelige All in prijzen voor haartransplantaties in ons kliniek in Turkije. Wij hanteren prijzen die 60 procent lager liggen dan die in Nederland of België.

Bovendien heeft u gegarandeerd continu een Nederlandstalige begeleider aan uw zijde. Iets wat bij andere aanbieders niet vanzelfsprekend is.

Onze All in Prijzen zijn altijd inclusief:

  • 3 dagen verblijf in 4 sterren hotel Milord (tegenover ons haartransplantatie kliniek in de Turkse stad Sisli, Istanbul)
  • Vooronderzoek, Consult
  • Ophalen & wegbrengen (luchthaven-hotel-kliniek)
  • Medicatie, shampoo, lotion
  • Nacontrole

BAARD of WENKBRAUW HAARTRANSPLANTATIES: €2.190,-

3 behandelmethodes FUE, SAFFIER of DHI
(keuze methode afhankelijk van advies behandelend arts)

HULP NODIG BIJ HET MAKEN VAN EEN KEUZE?

Neemt contact op via [email protected]
Of bel/Whatsapp naar
06 155 370 42

Q&A - Kosten Haartransplantatie

VRAAG & ANTWOORD

Dat is mogelijk indien u kiest voor een behandeling zonder Nederlandstalige begeleiding. Wij hanteren daarbij een korting van 300 euro op de boven genoemde haartransplantatie prijzen.

Met Nederlandstalige begeleiding bent u verzekerd van een continu aanwezige Nederlands sprekende begeleider aan uw zijde. Dit is handig wanneer u geen Turks spreekt. Onze artsen spreken Engels, maar de voertaal is overwegend Turks. Verder is de begeleider aanwezig op alle belangrijke momenten. Ook tijdens de haartransplantatie behandeling zelf. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Istanbul heeft twee grote belangrijke vliegvelden in de nabijheid van ons haartransplantatie kliniek in Sisli. Vanaf het vliegveld wordt u speciaal door uw eigen begeleider naar uw hotel gebracht.

Wij verplaatsen het maximaal benodigde aantal grafts om de meest optimale haardichtheid te bereiken.

Eén behandeling is in principe voldoende.

TOP

× Stel je vraag via Whatsapp