PRIJZEN HAARTRANSPLANTATIE

HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN TURKIJE

Bekijk hier alle voordelige All in prijzen voor haartransplantaties in ons kliniek in Turkije. Wij hanteren prijzen die 60 procent lager liggen dan die in Nederland of België.

Bovendien heeft u gegarandeerd continu een Nederlandstalige begeleider aan uw zijde. Iets wat bij andere aanbieders niet vanzelfsprekend is.

Onze All in Prijzen zijn altijd inclusief:

  • 3 dagen verblijf in 4 sterren hotel Milord (tegenover ons haartransplantatie kliniek in de Turkse stad Sisli, Istanbul)
  • Vooronderzoek, Consult
  • Ophalen & wegbrengen (luchthaven-hotel-kliniek)
  • Medicatie, shampoo, lotion
  • Nacontrole

Brayan N
Brayan N
11/01/2023
Zeer te vreden met mijn haar transplantatie. Alles was goed geregeld door Mel echt een top begeleider. Zeer goede hygiene in de kliniek en het hotel.
Sipke Smedema
Sipke Smedema
09/01/2023
Super professionele ervaring! Daarnaast is Mel ook super attent en meelevend in het proces. Alles was uitstekend geregeld daarom raad ik mensen zeker aan om de behandeling door Mel te laten verzorgen. Bedankt
Ngenda Fernando Antonio
Ngenda Fernando Antonio
23/12/2022
Met een bang hartje aan begonnen, tot ik Mel aan de lijn kreeg , voelde direct vertrouwt aan en dit heeft mij over de lijn gehaald, voor de reis al in contact , tijdens de reis tot wij aan de hotel aankomen is zij aanwezig , service on top niets op te merken, de transplantatie is goed verlopen, zij is bij mij hele dag gebleven en de dokters ook heel vriendelijk en professioneel, ieder dag nog contact zelf na de behandeling dus echt een aanrader om u haar bij 123 haartransplantatie te laten doen.
Jay Smeets
Jay Smeets
08/11/2022
In Juli ben ik bij Mel langs geweest voor een vrijblijvend intakegesprek. Vanaf dit eerste moment zat het voor mij meteen goed en had een erg fijn en vertrouwd gevoel. Hier wilde ik mijn haartransplantatie laten doen in oktober! In aanloop van de behandeling denkt Mel met je mee, attendeert ze je op bepaalde dingen en heeft ze ook vooral een enorm medeleven. Mel staat voor je klaar en ik denk dat ik hierover voor iedereen kan spreken. Bij aankomst heeft Mel mij opgevangen en werden we opgehaald met een enorme hip transfer personenbusje. Op de dag van behandeling had ik gezonde zenuwen maar door de goeie zorgen van Mel en het enorm fijne team van de kliniek waar ze mee samenwerkt was dit al snel verdwenen. Al met al een geslaagde en gezellig 3 dagen Istanbul waarbij we gezellig samen door Istanbul heen zijn geweest en gezamenlijk heb gegeten. Het voelde net alsof Mel familie was en ik haar al jaren ken. Daarnaast ben ik nu al enorm blij met het resultaat na nog geen eens twee weken. Mel, je bent echt een topper en ik zou iedereen aanbevelen hier zijn haartransplantatie te laten doen. Je bent gewoon in enorm goeie handen bij Mel.
Loek Bassa
Loek Bassa
09/10/2022
Top service! Alles super goed geregeld en georganiseerd! Hele fijne ervaring met Mel gehad, goede communicatie en altijd super vriendelijk! Na behandeling nog steeds elke dag contact met Mel voor controle. Elke dag foto’s opsturen of alles er goed uit ziet (door arts ook beoordeeld) en voor vragen altijd bereikbaar. Dat geeft een goed gevoel, nu wachten op het eindresultaat!
Rob Wijdeven
Rob Wijdeven
20/09/2022
Hele fijne ervaring gehad! Was de tweede keer voor mij. Was bij de eerste keer bij medical point geweest wat absoluut niet goed bevallen was. Wat een wereld van verschil was het deze keer! We (mijn vriendin was mee) werden op het vliegveld opgehaald door Mel en Faruk en het voelde meteen vertrouwd. Hele aardige mensen die dag en nacht voor je klaar stonden. Zowel tijdens de behandeling als tijdens de rest van ons verblijf. Hebben 3 hele leuke dagen gehad waarbij we gezellig samen gewinkeld en gegeten hebben. Leek wel een vakantie met vrienden! De transplantatie was ook goed geregeld en nu afwachten tot het gaat groeien!
Vincent van Lieshout
Vincent van Lieshout
11/09/2022
Customer Service/Support 10 Kwaliteit van de transplantatie 10 Accomodatie/vervoer/eten 10 Overall experience 10 Mel had haar partner Faruk meegenomen en samen hebben ze ervoor gezorgd dat dit meer als een gezellige vakantie aanvoelde dan een 'noodzakelijk' uitje naar Turkije voor een haartransplantatie. Mel heeft een fantastisch netwerk in Turkije en zet jou - als klant - in alle aspecten op de eerste plaats. Vanaf het moment dat je landt, tot het moment van vertrek. En uiteraard de nazorg :) Verspeel geen geld aan een NLse transplantatie, omdat het zogenaamd 'veiliger' is, en waar je hoogstwaarschijnlijk ook nog eens minder waar krijg voor je geld..
Ed Van Der Putten
Ed Van Der Putten
21/05/2022
Ik weet niet wat ik moet zeggen maar wat een lieve vrouw is die mel ze doet haar werk meer dan goed en denkt overal aan ondanks dat de transplantatie niet door ging door een te hoge bloeddruk ga ik zeker terug komen bij 123 haartransplantatie want het is op zeker de beste
Y Avcan
Y Avcan
12/02/2022
Voor de betaalde prijs was de begeleiding en behandeling boven verwachting. Nu op naar het eind resultaat.
N de Wit
N de Wit
08/02/2022
Vorige week mijn haartransplantatie gedaan en nu al super tevreden! Ben benieuwd naar het eindresultaat. Mel is een top dame met uitstekende begeleiding en zorgt ervoor dat jij je helemaal comfortabel voelt. Ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om het via 123haartransplantatie te doen.

BAARD of WENKBRAUW HAARTRANSPLANTATIES: €2.390,-

3 behandelmethodes FUE, SAFFIER of DHI
(keuze methode afhankelijk van advies behandelend arts)

HULP NODIG BIJ HET MAKEN VAN EEN KEUZE?

Neemt contact op via [email protected]
Of bel/Whatsapp naar
06 155 370 42

Q&A - Kosten Haartransplantatie

VRAAG & ANTWOORD

Dat is mogelijk indien u kiest voor een behandeling zonder Nederlandstalige begeleiding. Wij hanteren daarbij een korting van 300 euro op de boven genoemde haartransplantatie prijzen.

Met Nederlandstalige begeleiding bent u verzekerd van een continu aanwezige Nederlands sprekende begeleider aan uw zijde. Dit is handig wanneer u geen Turks spreekt. Onze artsen spreken Engels, maar de voertaal is overwegend Turks. Verder is de begeleider aanwezig op alle belangrijke momenten. Ook tijdens de haartransplantatie behandeling zelf. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Istanbul heeft twee grote belangrijke vliegvelden in de nabijheid van ons haartransplantatie kliniek in Sisli. Vanaf het vliegveld wordt u speciaal door uw eigen begeleider naar uw hotel gebracht.

Wij verplaatsen het maximaal benodigde aantal grafts om de meest optimale haardichtheid te bereiken.

Eén behandeling is in principe voldoende.

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp