PRIJZEN

HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN

 

MAX 6 PERS.
GROEPSREIS 1690 1390
1-2 PERS.
INDIVIDUELE REIS 1690
1 PERS.
INDIVIDUELE REIS 1690 1390

 

 

 

HULP NODIG BIJ HET MAKEN VAN EEN KEUZE?

Neemt contact op via [email protected]
Of bel/Whatsapp naar
06 155 370 42

Q&A PAKKETPRIJZEN

De genoemde haartransplantatie kosten zijn vastgesteld op basis van deelname aan een groepsreis of individuele reis met of zonder Nederlandstalige begeleiding. Daarnaast geldt een eventuele toeslag voor een DHI behandeling of een FUE Saffier behandeling. Er wordt dus niet afgerekend op basis van het aantal te verplaatsen grafts.

De genoemde pakketten zijn ook van toepassing op wenkbrauw en baardtransplantaties. Afhankelijk van de grootte van de kale plekken kan de prijs voor baard en snor haartransplantaties en wenkbrauw transplantaties echter afwijken. Doe voor de zekerheid een offerteaanvraag.

Wij verplaatsen het maximaal benodigde aantal grafts om de meest optimale haardichtheid te bereiken. Maximaal zijn dit 6000 grafts indien nodig.

Als kaalheid een gevolg is van ziekte, ongeval of brandwonden, dan is (gedeeltelijke) vergoeding soms mogelijk. Neem voor de zekerheid contact op met je zorgverzekeraar.

Eén behandeling is in principe voldoende. Wanneer je op jonge leeftijd een haartransplantatie ondergaat kan een vervolgbehandeling later wenselijk zijn.

TOP