HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE

Waarom behandeling in Turkije?

Bent u op zoek naar een permanente oplossing voor haarverlies? Denk dan serieus na over een haartransplantatie in Turkije. Tijdens een kort verblijf in de bruisende metropool Istanbul voeren wij jouw haartransplantatie perfect uit, met blijvende resultaten en een 100% groeigarantie.

Onze vloeiend Nederlands sprekende host zal je gedurende je verblijf in Turkije begeleiden en alle support geven die jij nodig hebt. Dit maakt de ervaring voor onze klanten zorgeloos en comfortabel.

U vliegt met een korte vliegreis naar Istanbul (Europa) 
VIP ontvangst op de luchthaven en vervoer naar hotel 
2e dag behandeling in ons eersteklas haarkliniek 
3e dag vindt eindcontrole plaats  
Daarna vliegt u weer terug naar Nederland 
Voordelen van Haartransplantatie in Turkije
lazy

Wij bieden onze Nederlandstalige begeleiding en support graag op de juiste manier. Als het kan, net even beter. Onze klanten krijgen daarbij altijd de beste behandeling voor de beste prijs.

Logo-123-haartransplantatie-turkije-transparant
15 redenen haartransplantatie

Wij regelen alles in Istanbul:

Behandeling, hotel, vervoer, medicatie en eindcontrole en ook bent u verzekerd van een Nederlandssprekende begeleider aan uw zijde.

Wij regelen alles in Istanbul:

Behandeling, hotel, vervoer, medicatie en eindcontrole en ook bent u verzekerd van een Nederlandssprekende begeleider aan uw zijde.

123 HAARTRANSPLANTATIE TURKIJE

Wat u kunt verwachten:

Met Nederlandstalige begeleiding bent u verzekerd van een continu aanwezige Nederlandssprekende begeleider aan uw zijde. Dit is handig wanneer u geen Turks spreekt. Onze artsen spreken Engels, maar de voertaal is overwegend Turks. Verder is de begeleider aanwezig op alle belangrijke momenten, ook tijdens de haartransplantatiebehandeling zelf. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

VIP Ontvangst op luchthaven Istanbul

DAG 1

Ontvangst op luchthaven Istanbul.

U vliegt alleen of samen met uw begeleider vanuit Nederland voor een 3 daags verblijf naar de Zuid-Europese stad Istanbul. Bij aankomst wordt u opgehaald met exclusief VIP vervoer en naar een  4-sterrenhotel gebracht. Tijdens uw verblijf in Turkije geniet u van luxe accommodaties, zorg en aandacht op maat. We zorgen ervoor dat je comfortabel en goed verzorgd bent gedurende het hele proces.

DAG 2

Behandeling in ons haarkliniek.

Op de afgesproken behandeldag wordt u door uw begeleider naar onze moderne haarkliniek gebracht. Het kliniek bevindt zich tegenover uw hotel. Na de nodige uitleg door een arts, zal de behandeling beginnen met een plaatselijke verdoving. De behandeling neemt circa 5 tot 8 uur in beslag afhankelijk van de benodigde behandeling. Direct na de behandeling keert u terug naar uw hotel.

Behandeling in haarkliniek
Vertrek met vliegtuig terug naar NL

DAG 3

Eindcontrole en terugreis naar Nederland.

De dag begint met een medische controle in ons haarkliniek. Na deze afspraak bent u klaar voor vertrek naar Nederland.

RECENSIES

Volg hieronder enkele recensies van onze tevreden klanten op Google.
DJ Jeroen Van Dam
DJ Jeroen Van Dam
Ik wist al lang dat ik het wilde, maar wist niet goed waar en hoe. Toen ik het resultaat bij een vriend zag, nam ik ook contact op met Mel. Na een (facetime) intake-gesprek, waar alles heel duidelijk werd uitgelegd, wist ik het zeker. Een paar maanden later stapte ik in het vliegtuig, werd ik in Istanbul opgewacht door Mel en zat ik niet veel later aan de eettafel met de arts (Ebru) die me de volgende dag zou behandelen. Voor, tijdens en ruim na de behandeling heb ik me erg op m’n gemak gevoeld bij hun. Mel is erg zorgzaam en Ebru een echte specialist! Ik ben nu 3 maanden verder en het uiteindelijke resultaat word al langzaam zichtbaar. Ben er nu al heel blij mee! Als ik vragen heb, kan ik Mel atlijd een berichtje sturen en dat is erg fijn! Twijfel je nog? Niet doen. Contact Mel en over een tijdje groeit op dat stukje het haar wél! :) - Hotelkamer is heel mooi en in de bar/restaurant beneden kun je lekker eten! - Istanbul is erg leuk/mooi om rond te lopen op je vrije dag!
Freddy Flaming
Freddy Flaming
Mijn zoon Kenneth heeft zich jaren geschaamd over zijn kaalheid .we zijn dan beginnen te zoeken naar wat we eraan konden doen en zo zijn we terecht gekomen bij 123 Haartransplantatie Turkije.In juni hebben we een consult gehad via whats app waarbij we alles uitgelegd kregen door een zeer sympathieke en vriendelijke vrouw genaamd MEL er werd ons duidelijk uitgelegd wat ze voor je kunnen betekenen wat je kunt verwachten wat er zou kunnen tegen vallen.Er werden foto's genomen en alles werd goed bestudeerd en zo zijn we in aanmerking gekomen voor een FUE behandeling.In september 2023 zijn we dan naar Turkije gevlogen voor de haartransplantatie Ik en mijn zoon moesten ons niks maar dan ook van niks iets aantrekken dit alles werd geregeld door MEL van reservering vlucht, hotel, afhaling op de luchthaven in Turkije met mooi busje dat ons naar het 5 sterren hotel bracht.Mevrouw Mel heeft ons dan begeleid naar ons kamer daar heeft ze ons dan uitgelegd hoe allemaal ging verlopen,dan heeft Mel ons ook de stad Istanboel een beetje laten verkennen en iets gaan eten echt heel sociaal en familiaal alsook heet ze ons de haarkliniek laten zien waar we een controle hadden met specialiste Ebru.De dag daarop heeft dan de FUE behandeling plaats gevonden. Aangekomen in de kiniek begeleid door alweer MEL werden we vriendelijk ontvangen door specialste Ebru een echte top dokter en haar team allemaal vriendelijke mensen er werden nog wat testen gedaan en dan werd er begonnen met de behandeling de dokter vertelde alles wat ze ging doen aan MEL en MEL die de hele operatie bij mij was vertaalde het aan mij wat een service er werd ook al eens een grapje gemaakt en er werd af en toe eens een pauze ingelast.Na de ingreep heeft Mel mij terug gebracht naar het hotel waar ik dan moest rusten als er iets was moesten we haar bellen.S'anderendaags was er dan een controle bij de dokter Ebru daar werd alles goed nagekeken en verzorgd.De derde dag mocht ik naar huis we werden met een taxi naar de luchthaven gebracht om naar huis te keren. de naverzorging werd IEDERE DAG alweer door Mel opgevolgd die alles doorgaf aan dokter Ebru en die op haar beurt vertelde aan Mel wat wij moesten.Nu nog na 5 maanden wordt ik nog steeds opgevolgd door Mel en de dokter Ebru.123 Haartransplantaie Turkije is zeker een aanrader met een top specialiste Ebru en haar team alsook top begeleider MEL die alles tot in de puntjes heeft verzorgd.Bedankt voor alles TOPTEAM
Brayan N
Brayan N
Zeer te vreden met mijn haar transplantatie. Alles was goed geregeld door Mel echt een top begeleider. Zeer goede hygiene in de kliniek en het hotel.
Sipke Smedema
Sipke Smedema
Super professionele ervaring! Daarnaast is Mel ook super attent en meelevend in het proces. Alles was uitstekend geregeld daarom raad ik mensen zeker aan om de behandeling door Mel te laten verzorgen. Bedankt
Ngenda Fernando Antonio
Ngenda Fernando Antonio
Met een bang hartje aan begonnen, tot ik Mel aan de lijn kreeg , voelde direct vertrouwt aan en dit heeft mij over de lijn gehaald, voor de reis al in contact , tijdens de reis tot wij aan de hotel aankomen is zij aanwezig , service on top niets op te merken, de transplantatie is goed verlopen, zij is bij mij hele dag gebleven en de dokters ook heel vriendelijk en professioneel, ieder dag nog contact zelf na de behandeling dus echt een aanrader om u haar bij 123 haartransplantatie te laten doen.
Jay Smeets
Jay Smeets
In Juli ben ik bij Mel langs geweest voor een vrijblijvend intakegesprek. Vanaf dit eerste moment zat het voor mij meteen goed en had een erg fijn en vertrouwd gevoel. Hier wilde ik mijn haartransplantatie laten doen in oktober! In aanloop van de behandeling denkt Mel met je mee, attendeert ze je op bepaalde dingen en heeft ze ook vooral een enorm medeleven. Mel staat voor je klaar en ik denk dat ik hierover voor iedereen kan spreken. Bij aankomst heeft Mel mij opgevangen en werden we opgehaald met een enorme hip transfer personenbusje. Op de dag van behandeling had ik gezonde zenuwen maar door de goeie zorgen van Mel en het enorm fijne team van de kliniek waar ze mee samenwerkt was dit al snel verdwenen. Al met al een geslaagde en gezellig 3 dagen Istanbul waarbij we gezellig samen door Istanbul heen zijn geweest en gezamenlijk heb gegeten. Het voelde net alsof Mel familie was en ik haar al jaren ken. Daarnaast ben ik nu al enorm blij met het resultaat na nog geen eens twee weken. Mel, je bent echt een topper en ik zou iedereen aanbevelen hier zijn haartransplantatie te laten doen. Je bent gewoon in enorm goeie handen bij Mel.
Loek Bassa
Loek Bassa
Top service! Alles super goed geregeld en georganiseerd! Hele fijne ervaring met Mel gehad, goede communicatie en altijd super vriendelijk! Na behandeling nog steeds elke dag contact met Mel voor controle. Elke dag foto’s opsturen of alles er goed uit ziet (door arts ook beoordeeld) en voor vragen altijd bereikbaar. Dat geeft een goed gevoel, nu wachten op het eindresultaat!
Rob Wijdeven
Rob Wijdeven
Hele fijne ervaring gehad! Was de tweede keer voor mij. Was bij de eerste keer bij medical point geweest wat absoluut niet goed bevallen was. Wat een wereld van verschil was het deze keer! We (mijn vriendin was mee) werden op het vliegveld opgehaald door Mel en Faruk en het voelde meteen vertrouwd. Hele aardige mensen die dag en nacht voor je klaar stonden. Zowel tijdens de behandeling als tijdens de rest van ons verblijf. Hebben 3 hele leuke dagen gehad waarbij we gezellig samen gewinkeld en gegeten hebben. Leek wel een vakantie met vrienden! De transplantatie was ook goed geregeld en nu afwachten tot het gaat groeien!
Vincent van Lieshout
Vincent van Lieshout
Customer Service/Support 10 Kwaliteit van de transplantatie 10 Accomodatie/vervoer/eten 10 Overall experience 10 Mel had haar partner Faruk meegenomen en samen hebben ze ervoor gezorgd dat dit meer als een gezellige vakantie aanvoelde dan een 'noodzakelijk' uitje naar Turkije voor een haartransplantatie. Mel heeft een fantastisch netwerk in Turkije en zet jou - als klant - in alle aspecten op de eerste plaats. Vanaf het moment dat je landt, tot het moment van vertrek. En uiteraard de nazorg :) Verspeel geen geld aan een NLse transplantatie, omdat het zogenaamd 'veiliger' is, en waar je hoogstwaarschijnlijk ook nog eens minder waar krijg voor je geld..
Ed Van Der Putten
Ed Van Der Putten
Ik weet niet wat ik moet zeggen maar wat een lieve vrouw is die mel ze doet haar werk meer dan goed en denkt overal aan ondanks dat de transplantatie niet door ging door een te hoge bloeddruk ga ik zeker terug komen bij 123 haartransplantatie want het is op zeker de beste
6 GOEDE REDENEN

Waarom kiezen voor behandeling in Turkije:

Een haartransplantatie in Nederland en België kan  aanzienlijk duur zijn, wat het voor veel mensen onbetaalbaar maakt. In vergelijking hiermee zijn de kosten van een haartransplantatie in Turkije aanzienlijk lager, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de behandeling.

Meer informatie:

Voor meer informatie kijk je op de volgende pagina's

1

Bespaar tot wel 60% op jouw haartransplantatiekosten

Wij zijn aanzienlijk voordeliger dan haarklinieken  in Nederland en België, terwijl wij dezelfde kwaliteit leveren. Onze klanten krijgen kunnen altijd rekenen op de beste behandeling voor de beste prijs.

2

Continu Nederlandstalige begeleiding en support aan je zijde

Ons Nederlandstalige host staat voor je klaar om je te begeleiden door elke stap van het proces, van de eerste consultatie, tijdens de behandeling en tot de nazorg. We streven naar niets minder dan uitmuntendheid in zowel de resultaten als de zorg die we bieden.

3

Geen onnodig lange wachttijden

In Nederland kunnen de wachttijden voor een haartransplantatie lang zijn. Bij ons kunnen patiënten echter vaak binnen enkele weken na hun eerste consult al een behandeling ondergaan.

4

Wij bieden hoogwaardige zorg

Wij hebben geavanceerde medische faciliteiten en ervaren kundige artsen die hoogwaardige zorg leveren. Inmiddels hebben we ons haarkliniek honderden succesvolle operaties verricht.

5

Comfort en gastvrijheid is voor ons vanzelfsprekend

Onze patiënten worden verwend met warme gastvrijheid en uitstekende service tijdens hun verblijf in Turkije, waardoor de ervaring comfortabel en zorgeloos is.

6

Altijd Follow-up zorg

Patiënten ontvangen professionele nazorg en ondersteuning. Eenmaal terug in Nederland kun je hierop blijven rekenen.

Persoonlijk advies nodig?

Klaar om je zelfvertrouwen te herstellen en een volle, natuurlijke haardos terug te krijgen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende telefonische of een face-to-face consultatie en daar mee de eerste stap te zetten naar een leven met hernieuwd vertrouwen en schoonheid. Jouw droomhaar wacht in Turkije!

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel

Veel gestelde vragen

Zijn er voorbeelden van eerdere patiënten die hun ervaring met jullie diensten delen?

Jazeker, we hebben een aantal voorbeelden van eerdere patiënten en hun ervaringen beschikbaar op de pagina Ervaringen. Of bekijk hier foto’s van haartransplantaties voor en na.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In principe heb je voldoende aan 1 haarimplantatie behandeling voor de rest van uw leven. Wanneer nieuw haarverlies ontstaat op nog niet geïmplanteerde plekken kan een vervolgbehandeling  wenselijk zijn.

Welk haartype is geschikt voor een haartransplantatie?

Elk haartype is geschikt voor een haartransplantatie. Ook kroeshaar of sterk krullend haar.

Een haartransplantatie is dus geschikt voor verschillende haartypes, waaronder krullend, golvend, dik en fijn haar. Het kan ook worden toegepast op mannen en vrouwen van verschillende leeftijden met verschillende haarverliespatronen.

Op welke leeftijd kan een haartransplantatie?

Wanneer nog steeds sprake is van toenemende kaalheid, dan raden wij aan om nog even te wachten met een haartransplantatie. Als u te vroeg een behandeling ondergaat, dan kan later een aanvullende behandeling nodig zijn.

Over het algemeen wordt een haartransplantatie pas vanaf het 20e levensjaar aanbevolen.

Waar is jullie haarkliniek gevestigd?

Onze haarkliniek bevindt zich in de stad Şişli, Istanbul. De kliniek is gunstig gelegen nabij het vliegveld, waar u wordt opgehaald door uw Nederlandstalige begeleider en naar het hotel wordt gebracht. Het hotel bevindt zich recht tegenover onze haarkliniek, waar u vervolgens zal worden behandeld.

Waar in Nederland is jullie kantoor gevestigd?

Ons kantoor bevindt zich in de gemeente Weesp (regio Amsterdam) waar vanuit wij onze cliënten bedienen uit heel Nederland en België. Voor onze exacte locatie kijk je op de pagina Contact.

Download brochure 2024 - 123 Haartransplantatie Turrkije
HAARTRANSPLANTATIE TURKIJE

Haartransplantatie in Turkije

Bent u op zoek naar een permanente oplossing voor haarverlies? Denk dan serieus na over een haartransplantatie in Turkije. Tijdens een kort verblijf in de bruisende metropool Istanbul voeren wij jouw haartransplantatie perfect uit, met blijvende resultaten en een 100% groeigarantie.

Geeft je haar een tweede leven 
Gebruik eigen hoofdhaar als donormateriaal (echter kan niet) 
In 1 behandeling je haargroei terug (1 dagdeel) 
Geen wachttijden 
Resultaat is blijvend 
Vertrek met vliegtuig terug naar NL
lazy

Websites in professional use templating systems. Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show.

Brooklyn Simmons

BARONE LLC

Voordelen van Haartransplantatie in Turkije
Subtitle text example

''Excellence is not a skill it's an attitude'' - Ralph Marston

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
geschiktheid blond haar haartransplantaties
Haartransplantatie Vrouwen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.