Een snor en baard transplantatie doe je voordelig in Istanbul, Turkije

Een snor en baardtransplantatie kan een effectieve en blijvende oplossing bieden voor mannen die ongewenst baardhaar verlies ervaren. Doe nu een baardtransplantatie in Turkije tijdens een 3-daags verblijf in de bruisende wereldstad Istanbul. Je verblijft in een luxe 4-sterrenhotel en krijgt Nederlandstalige begeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces.

100% groeigarantie van baard en snor 
Resultaat is blijvend 
Uitgevoerd in 2 tot 5 uur 
Gebruik moderne en bewezen technieken 
ALL-IN-PAKKET PRIJS:

€ 2.390,-

Baardtransplantatie
GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Stuur ons foto's van je baardhaar en snor (desgewenst ook een korte clip) waarop je probleemgebieden zichtbaar zijn. Wij maken vervolgens voor jou een kosteloze en vrijblijvende analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een snor en baartransplantatie in Turkije.

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel

BAARDTRANSPLANTATE

Wat is een baardtransplantatie?

Een baardtransplantatie is een chirurgische procedure waarbij haarzakjes van de achterkant van de hoofd worden geoogst en vervolgens geïmplanteerd worden op het gebied waar haarverlies optreedt.

Hoe Werkt een Baardhaartransplantatie?

lazy

Een baardtransplantatie verloopt vrijwel hetzelfde als een normale haartransplantatie en wordt daarom uitgevoerd onder lokale verdoving. Het donormateriaal dat wordt gebruikt, is afkomstig van de haarkrans, die zich bevindt aan de achterkant en zijkanten van het hoofd. De haartransplantatie wordt uitgevoerd met behulp van de FUE-techniek, waarbij haarzakjes (ook wel grafts of haarimplantaten genoemd) worden verzameld, geselecteerd, gecontroleerd en getransplanteerd naar de kale plekken in het gezicht.

Wanneer is het eindresultaat zichtbaar?

Ongeveer een week tot anderhalve week na een baard- en snortransplantatie begin je het effect te ervaren. Het duurt ongeveer een jaar voordat je een echt volle baardgroei kunt verwachten. Gedurende deze periode zul je merken dat je nieuwe baard en snor steeds voller worden en een dikkere structuur krijgen.

Q&A

VRAAG & ANTWOORD

Wat kost een baardhaartransplantatie?

Wij bieden een baardhaar transplantatie aan vanaf 2.390 euro. Vraag voor de zekerheid altijd een offerte aan via onze contactpagina. Bij kleinere behandelingen geldt namelijk korting op de behandelingskosten.

Is een baardhaartransplantatie pijnlijk?

Tijdens de haartransplantatie ervaar je geen pijn, aangezien zowel het donorgebied als het transplantatiegebied plaatselijk worden verdoofd. Mogelijk kan er na de ingreep wat lichte napijn optreden, maar deze is van korte duur en kan eenvoudig worden verlicht met een pijnstiller.

Heb ik meerdere behandelingen nodig?

Met slechts één behandeling ben je klaar. Bij ons krijg je een levenslange groeigarantie.

Hoeveel grafts (haarzakjes) worden verplaatst?

Voor een haartransplantatie van de baard en snor zijn doorgaans tussen de 50 en 2500 grafts nodig, afhankelijk van de omvang van de kale plekken en het beoogde resultaat van de behandeling. Voor het creëren van een redelijke bakkebaard kan bijvoorbeeld al een hoeveelheid van 100 tot 200 grafts voldoende zijn.

Hoeveel grafts per vierkante centimeter baard?

Gemiddeld kunnen er ongeveer 40 tot 45 grafts per vierkante centimeter baard worden geïmplanteerd.

Wanneer is een baardtransplantatie niet mogelijk?

Een baardtransplantatie is niet mogelijk in de volgende situaties:

  • Wanneer er te weinig donorhaar beschikbaar is.
  • Als het haar afkomstig uit het donorgebied te dun, zwak of afwezig is, heeft een baardhaar transplantatie geen zin en zal het gewenste resultaat niet haalbaar zijn.
  • Bij bepaalde ziekten, medicijnen en sommige medische behandelingen die haaruitval veroorzaken, zoals chemotherapie, en bij huidziekten die direct gerelateerd zijn aan kaalheid.
Is een transplantatie van baardhaar blijvend?

Een baard en snorhaar transplantatie biedt blijvende resultaten, wat betekent dat er levenslang haar kan groeien uit de nieuw geïmplanteerde haarzakjes. Echter, de bestaande haarzakjes op de kalende plekken kunnen na verloop van tijd nog uitvallen. In dat geval kan een vervolgbehandeling nodig zijn.

Hoe lang duurt de behandeling?

De gehele behandeling duurt doorgaans 2 tot 5 uur, afhankelijk van de omvang van de kale gebieden.

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen?
Stel je vragen door het contactformulier in te vullen
of bel of Whatsapp naar: (+31) 06 155 370 42

LEES OOK:

GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Stuur ons foto's van je haar (desgewenst ook een korte clip) waarop je probleemgebieden zichtbaar zijn. Wij maken vervolgens voor jou een kosteloze en vrijblijvende analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een baardtransplantatie in Turkije.

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel