BAARDTRANSPLANTATIE

Informatie

Baard en snor transplantatie Turkije

Je wilt je baard en snor voller laten lijken? Of ontbreekt momenteel elke vorm van baardgroei? Een baard en snor transplantatie in Turkije is dan de oplossing. Steeds meer Nederlandse mannen kiezen ervoor om hun haartransplantatie in Istanbul te doen. Deze baard en snor transplantaties hebben een hoge kwaliteit. Toch is de prijs in Turkije veel goedkoper dan in Nederland of België.

Wat houdt een baardtransplantatie in ?

Haartransplantatie techniek uitlegEen baard transplantatie houdt in dat een herstel behandeling wordt uitgevoerd van delen van het gezichtsoppervlakte waar geen of weinig haar wil groeien. Dit kunnen plekken zijn als de streek rond de baard en snor, maar ook de wangen en bakkebaarden.

Een baard en snor met weinig haargroei kan erfelijk zijn, maar kan ook zijn ontstaan door littekens, brandplekken of door een genetisch bepaalde stoornis van de huid.

Hoe verloopt een baardtransplantatie?

Een baardtransplantatie verloopt bijna hetzelfde als een ‘normale’ standaard haartransplantatie en wordt dus uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Het donorhaar dat gebruikt wordt, komt uit de haarkrans. De haarkrans zit aan de achterkant en zijkanten van je hoofd. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd middels de FUE techniek waarbij uit het donorgebied haarzakjes (ook wel grafts of haarimplantaten genoemd) worden verzameld, geselecteerd, gecontroleerd en overgezet naar de kale plekken in het gezicht. De hele behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving en neemt ongeveer 2 tot 5 uur in beslag (afhankelijk van de grootte van de kale gebieden).

Wanneer is resultaat te zien?

Ongeveer na een week of anderhalf kun je het effect van een baard en snor transplantatie ervaren.  Echter vallen na enkele weken de eerste stoppels uit, hierna beginnen de haren opnieuw met groeien. Een echt volle baardgroei is pas na anderhalve jaar te verwachten. In deze tussentijd zul je merken dat je nieuwe baard en snor steeds voller wordt en een dikkere structuur krijgt.

Wat kost een baardtransplantatie?

FUE methode
KOSTEN BAARDTRANSPLANTATIE
ISTANBUL
1390

VEELGESTELDE VRAGEN

Baardtransplantatie FAQ

  • Structurele oplossing bij gemis van gezichtshaar
  • Een haartransplantatie biedt blijvend resultaat
  • Oogt natuurlijk en mooi
  • Gebruik eigen haar als donormateriaal

De baard transplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Je voelt dus tijdens de behandeling geen pijn.

Een baard transplantatie behandeling neemt ongeveer 3 tot 5 uur in beslag. De duur is afhankelijk van het aantal te verplaatsen grafts en de grootte van het te beplanten gezichtsoppervlak.

Het aantal grafts dat uit het donorgebied wordt gehaald, is afhankelijk van de grootte van het te beplanten gezichtsoppervlakte. Gemiddeld worden zo een 2500 tot 3000 grafts overgezet.

Bij een baard en snor transplantatie wordt donorhaar gewonnen uit de haarkrans. De haarkrans bevindt zich aan de achterkant van het hoofd.

Voor een baardtransplantatie dien je minstens 20 jaar oud te zijn.

CONTACT

HELPDESK TEAM

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen? Stel je vragen door het contactformulier in te vullen
of bel/Whatsapp naar 06 155 370 42

KENNISBANK ARTIKELEN

ALLES OVER HAARTRANSPLANTATIES

TOP