TECHNIEK

Saffier FUE haartransplantatie techniek

Saffier FUE haartransplantatie is in Turkije een verbeterde methode op de populairste FUE techniek om grafts (haarzakjes) te verplaatsen naar licht behaarde of kale plekken op het hoofd en gezicht. Deze methode heeft een hogere haardichtheid per vierkante centimeter dan de standaard FUE methode. Een Saffier FUE haartransplantatie is geschikt voor personen met relatief grote kale of kalende plekken.

Verbeterde haartransplantatie methode 
Hogere haardichtheid per cm2 dan standaard FUE 
Resultaat is blijvend, Geen zichtbare littekens overhouden 
Pijnloze behandeling onder plaatselijke verdoving 
SAFFIER FUE | ALL-IN-PAKKET PRIJS:

€ 2.590,-

Saffier FUE techniek
  1. Voorbehandelen kale plekken (haargroei stimulerende PRP behandeling)
  2. Verzamelen en selecteren van haarzakjes (grafts) uit  het donorgebied
  3. Implantatie van haarzakjes met speciaal instrument (met saffier punt)
  4. Uiteindelijk resultaat
UITLEG SAFFIER METHODE

Hoe werkt Saffier haartransplantatie methode?

Een Saffier (of Sapphire) haartransplantatie is een geavanceerde variant van de traditionele Folliculaire Unit Extractie (FUE) haartransplantatiemethode. Bij deze techniek worden speciale chirurgische mesjes gebruikt die zijn gemaakt van saffierkristal om de incisies te maken voor het transplanteren van haarzakjes.

Een Saffier haartransplantatie is geschikt voor personen met relatief grote kale of kalende plekken.

Voordelen Saffier haartransplantatie

De voordelen van een SAffier FUE haartransplantatie zijn:

Precisie:
De mesjes van saffier zijn uiterst scherp en bieden een hogere precisie bij het maken van incisies in de hoofdhuid. Hierdoor kunnen de chirurgen zeer nauwkeurig de diepte, hoek en richting van de incisies controleren, wat resulteert in een meer natuurlijke groei van het getransplanteerde haar. Doordat uiterst nauwkeurig kan worden gewerkt, kan bij de Saffier techniek een hogere haardichtheid per vierkante centimeter behaald worden dan bij de FUE methode. Dit betekent dan ook een mooier eindresultaat.

Minimale trauma:
De scherpe randen van de saffiermesjes zorgen voor een soepelere incisie, wat resulteert in minder trauma aan de omliggende weefsels. Dit kan leiden tot een sneller herstel en minder postoperatief ongemak voor de patiënt.

Minder kans op littekens:
Doordat de incisies nauwkeuriger en fijner zijn, is er minder kans op het achterlaten van zichtbare littekens na de ingreep. Dit is vooral gunstig voor patiënten die kort haar dragen, omdat de littekens vrijwel onzichtbaar zijn.

Snelle genezingsproces
Door het gebruik van een saffieren naald verloopt het genezingsproces sneller, doordat er minder schade wordt aangebracht aan de huid. Ook treedt er tijdens de behandeling minder bloeding op en zal er dus minder korstvorming ontstaan.

VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG & ANTWOORD

Hoe verschilt Saffier methode van een traditionele FUE-methode?

Bij Saffier methode wordt gebruik gemaakt van saffierkristallen mesjes in plaats van traditionele stalen mesjes. Deze bieden een hogere precisie en ook is het eindresultaat mooier dan bij de standaard FUE methode.

Is een Saffier haartransplantatie pijnlijk?

Zoals bij elke chirurgische ingreep kan er wat ongemak worden ervaren tijdens en na de procedure. Echter, door het gebruik van lokale verdoving is de pijn minimaal en goed te verdragen.

Hoe lang duurt een Saffier haartransplantatie?

De duur van de ingreep hangt af van de omvang van de behandeling en het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Over het algemeen kan een Saffier haartransplantatie enkele uren tot een hele dag (ongeveer 8 uur)  in beslag nemen.

Hoe snel groeit mijn haar weer aan na een haartransplantatie?

Het duurt ongeveer 12 maanden totdat de haarimplantaten dezelfde groeisnelheid bereiken als de haren die niet zijn geïmplanteerd. Normaal groeit haar ongeveer 1 cm per maand. De groei van haarimplantaten gaat in het begin iets langzamer.

Waarin verschilt Saffier van DHI techniek?

Bij de Saffier methode wordt gebruik gemaakt van een speciaal haartransplantatie instrument met een saffieren punt. Bij de DHI methode is sprake van directe implantatie van haar implantaten.

Is haargroei na een haartransplantatie behandeling echt blijvend?

Jazeker, doordat haarzakjes gebruikt worden die afkomstig zijn uit de haarkrans is blijvende haargroei mogelijk. De haarkrans is de enige plek waar haarzakjes groeien die niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon. Deze genetische eigenschap blijft na het verplaatsen van de haarzakjes gewoon behouden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In principe heb je aan 1 behandeling voldoende. Onderga je een haartransplantatie op jonge leeftijd? Dan kan later een nabehandeling wenselijk zijn.

Hoelang kaal na een haartransplantatie?

Haargroei komt pas na 2 tot 3 maanden goed op gang. Normaal gesproken groeit hoofdhaar 1 cm per maand. De nieuwe haarimplantaten groeien ongeveer even snel. Naarmate de weken vorderen, neemt ook de dichtheid van het haar toe.

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen? Stel je vragen door het contactformulier in te vullen of bel of Whatsapp naar:
(+31) 06 155 370 42

LEES OOK:

GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Stuur ons foto's van je haar (desgewenst ook een korte clip) waarop je probleemgebieden zichtbaar zijn. Wij maken vervolgens voor jou een kosteloze en vrijblijvende analyse en geven daarbij persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een Saffier FUE haartransplantatie.

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel