KENNISBANK

123 Haartransplantatie Turkije brengt op een toegankelijke en duidelijke manier alle relevante informatie over onderwerpen als: haaruitval, kaalheid, haartransplantaties en alles rond deze techniek en de beschikbare methodes in ons kliniek in de Turkse stad Istanbul.

Haaruitval kaalheid dames

1 op de 4 vrouwen boven de 50 jaar heeft last van kaalheid. Het is een ziekte waardoor het hoofdhaar dunner wordt. Iets wat je normaal gesproken vrij vaak voorkomt bij mannen.

Haartransplantatie doen of niet

Twijfel je over het doen of niet doen van een haartransplantatie dan kan dit artikel je mogelijk overtuigen bij het nemen van de juiste beslissing. We geven je 10 redenen om een behandeling wel te doen en 5 redenen om het (nog) niet te doen.

Tagged under: ,
Helpen B vitamines echt tegen haaruitval

B vitamines maken rode bloedcellen aan, die zuurstof en voedingsstoffen naar de hoofdhuid en haarzakjes brengen. Deze zijn essentieel voor haargroei. Dus volmondig kunnen we deze vraag met ja beantwoorden.

uitleg dhi haarimplantatie methode

Allereerst is het goed om te weten dat FUE en DHI de twee populairste haartransplantatie methodes zijn. Mensen kiezen hiervoor aangezien beide behandelingen een hoog succesfactor hebben en er nagenoeg weinig nadelen bestaan.

Tagged under: ,
Haaruitval op de kruin

Haaruitval op de kruin samen met terugtrekkende inhammen zijn de meest voorkomende vormen van kaalheid bij mannen. Het dunner worden van het haar op plekken als de kruin zal uiteindelijk leiden tot een kaal achterhoofd. Met een haartransplantatie is het mogelijk om definitief van die kaalheid af te komen.

Tagged under: ,
Haarimplantatie zonder scheren waar

Normaal gesproken wordt bij een haarimplantatie het hoofdhaar geheel afgeschoren. Het is echter voor mensen met langer haar mogelijk een haartransplantatie te ondergaan zonder scheren van het hoofdhaar. Dit houdt in dat slechts een acceptabele strook in het donorgebied wordt geschoren. De rest van het hoofdhaar blijft ongeschoren.

stadia haaruitval

De snelheid van haaruitval bij mannen hangt af van verschillende factoren. Naast genetische haaruitval, heeft haarverlies ook te maken met stressfactoren en bijvoorbeeld roken. Het mannelijk hormoon DHT heeft ook direct invloed op het verlies van haar. We kijken naar de 7 stadia van haaruitval bij mannen.

TOP