KENNISBANK

123 Haartransplantatie Turkije.nl brengt op een toegankelijke en duidelijke manier alle relevante informatie over onderwerpen als: haaruitval, kaalheid, haartransplantaties en alles rond deze techniek en de beschikbare methodes in ons kliniek in de Turkse stad Istanbul.

Helpen B vitamines echt tegen haaruitval

B vitamines maken rode bloedcellen aan, die zuurstof en voedingsstoffen naar de hoofdhuid en haarzakjes brengen. Deze zijn essentieel voor haargroei. Dus volmondig kunnen we deze vraag met ja beantwoorden.

uitleg dhi haarimplantatie methode

Allereerst is het goed om te weten dat FUE en DHI de twee populairste haartransplantatie methodes zijn. Mensen kiezen hiervoor aangezien beide behandelingen een hoog succesfactor hebben en er nagenoeg weinig nadelen bestaan.

Tagged under: ,
Haaruitval op de kruin

Haaruitval op de kruin samen met terugtrekkende inhammen zijn de meest voorkomende vormen van kaalheid bij mannen. Het dunner worden van het haar op plekken als de kruin zal uiteindelijk leiden tot een kaal achterhoofd. Met een haartransplantatie is het mogelijk om definitief van die kaalheid af te komen.

Tagged under: ,
Haarimplantatie zonder scheren waar

Normaal gesproken wordt bij een haarimplantatie het hoofdhaar geheel afgeschoren. Het is echter voor mensen met langer haar mogelijk een haartransplantatie te ondergaan zonder scheren van het hoofdhaar. Dit houdt in dat slechts een acceptabele strook in het donorgebied wordt geschoren. De rest van het hoofdhaar blijft ongeschoren.

stadia haaruitval

De snelheid van haaruitval bij mannen hangt af van verschillende factoren. Naast genetische haaruitval, heeft haarverlies ook te maken met stressfactoren en bijvoorbeeld roken. Het mannelijk hormoon DHT heeft ook direct invloed op het verlies van haar. We kijken naar de 7 stadia van haaruitval bij mannen.

Kroeshaar haartransplantatie

Ja, ook kroeshaar is geschikt voor haartransplantatie en valt onder de noemer sterk krullend haar. Deze haartype vraagt echter om een intensievere behandeling en kan worden uitgevoerd middels een FUE haartransplantatie in ons kliniek in Istanbul.

Tagged under:
Haaruitval-bij-mannen

Het herstel van je hoofdhuid na een haartransplantatie verloopt in 4 fases. In dit artikel lees je welke 4 fases dit zijn en wat je kunt verwachten.

donorgebied geschikt voor haartransplantatie

Een geschikt donorgebied is bij een haartransplantatie de meest belangrijke factor. Met het donorgebied wordt het gedeelte aan de achterzijde van je hoofd bedoeld. Hieruit worden de haarzakjes gewonnen waarin het haar groeit, ook wel grafts genoemd.

Tagged under: ,
Haarlijn

Om een verrichte haartransplantatie behandeling als succesvol te beschouwen, kijken we allereerst naar de geslaagde uitvoering van 3 essentiële factoren. Deze factoren zijn in hoge mate afhankelijk van de aanwezigheid van de nodige ervaring en vakmanschap binnen de kliniek. 123 Haartransplantatie Turkije werkt samen met chirurgen en medische teams die zich fulltime en alleen bezighouden

Tagged under: ,
Mannen-en-vrouwen-ondergaan-steeds-jonger-een-haartransplantatie

De gemiddelde leeftijd waarop mannen en vrouwen kiezen om een haartransplantatie te ondergaan wordt steeds jonger. Vroeger stelden mannen een behandeling vaak uit tot ze volledig kaal waren, tegenwoordig ondergaan ze al een haartransplantatie bij inhammen of vanwege een kale kruin.

Tagged under: , ,
benodigde grafts

Het aantal grafts die nodig zijn voor een succesvolle haartransplantatie behandeling is allereerst afhankelijk van het doel van de behandeling. Heb je grote kale plekken dan zullen meer grafts nodig zijn. Hierbij is het belangrijk dat het donorgebied over voldoende gezonde haarzakjes beschikt.

Tagged under: ,
groei haarzakje

Nee, na het weghalen van een haarzakje (graft) zal in het donorgebied op die plek geen nieuw haar meer groeien. Er kunnen wel nieuwe haren groeien in de omringende gebieden. Het donorgebied wordt namelijk niet geheel leeggehaald.

Tagged under: , ,
TOP