DHI haartransplantatie

 • Nieuwste haartransplantatie techniek (directe implantatie)
 • All in Prijs € 2.690,-
 • Nog hogere haardichtheid per cm2 dan Saffier
 • Toegepast bij kale plekken van beperkte grootte
 • Maximaal 3200 grafts
 • Hoofd hoeft niet volledig geschoren
 • Veilige en pijnloze methode zonder littekens
 • Klaar in 1 dagdeel (5-8 uur)
 • Levenslange groeigarantie
of
DHI Haartransplantatie

DHI HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE

Directe Haar Implantatie methode

Wat is een DHI haartransplantatie?

DHI haartransplantatie methode is in Turkije de nieuwste techniek op gebied van haarimplantatie. Bij DHI wordt gebruik gemaakt van een speciaal haarimplantatie tool. Hiermee worden haarimplantaten afkomstig uit de haarkrans direct geïmplanteerd in de kale hoofdhuid. Het vooraf aanbrengen van incisies (gaatjes) in de huid is niet langer nodig.

Kijk voor andere in ons kliniek vaak toegepaste haarimplantatie technieken op:

Saffier haartransplantatie
FUE haartransplantatie

Voordelen DHI methode

Het gebruik van de DHI haarimplantatie tool garandeert volledige controle en veiligheid over de diepte, richting en hoek van de haarimplantaten. Dit maakt het mogelijk om een hogere haardichtheid per cm2 te realiseren en ook is het eindresultaat bij de DHI methode nog mooier. Een ander voordeel van DHI is dat het hoofd niet volledig hoeft te worden geschoren. Slechts een deel van het donorgebied (haarkrans) wordt geschoren. Het ongemoeide haar boven deze strook valt dan hierover heen.

Hoe werkt DHI precies?

DHI haartransplantatie begint net als de FUE en Saffier methode met je het verzamelen van grafts uit het donorgebied. Vervolgens worden de verzamelde haarzakjes uit het donorgebied direct binnen 1 tot 2 minuten geplaatst worden op de kale of kalende plekken op het hoofd of gezicht. Het voordeel hiervan is dat de haarzakjes bijna niet zonder de toevoer van vers bloed en zuurstof komen te zitten. Hierdoor is een snelle genezing mogelijk van de hoofdhuid.

STAPPEN BIJ DHI methode

 1.  Verzamelen van grafts uit het donorgebied
 2.  Voorbereiden van de haarimplantatie
 3.  Implantatie van de grafts

Q&A DHI haartransplantatie

De FUE methode vereist normaal gesproken dat het haar wordt geschoren. Bij de DHI methode is alleen scheren van het donorgebied voldoende. Bij de Saffier behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciaal haartransplantatie instrument met een saffieren punt. Bij een DHI behandeling is sprake van directe implantatie van haar implantaten. Hierdoor heeft DHI een sneller herstel van de hoofdhuid.

De DHI methode wordt gebruikt bij relatief kleinere kale gebieden.

DHI methode kan worden toegepast bij de volgende behandelingen:

» Haartransplantatie
» Baardtransplantatie
» Wenkbrauw transplantatie

Met de DHI methode is het mogelijk om een hoog aantal haarzakjes per cm2 te implanteren, gemiddeld 80-90. Bij andere haarimplantatie methodes ligt dit aantal op gemiddeld 45 tot 60 per cm2.

Dit wil zeggen dat de verzamelde haarzakjes uit het donorgebied direct binnen 1 tot 2 minuten geplaatst worden op de kale of kalende plekken op het hoofd of gezicht.

De DHI methode is een haartransplantatie methode die meer tijd in beslag neemt dan FUE. Elk verzamelde haarzakje wordt direct overgezet naar de ontvangstgebieden. Dit is minder efficiënt maar geeft wel de beste resultaten.

Je wordt voor de DHI behandeling eerst plaatselijk verdoofd. Hierdoor voel je tijdens de behandeling geen pijn. Pijn de eerste dagen na de behandeling komt weleens voor. Hiervoor kun je een paracetamol slikken.

CONTACT

HELPDESK TEAM

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen? Stel je vragen door het contactformulier in te vullen of bel/Whatsapp naar:
06 155 370 42

 

CONTACT

GRATIS CONSULT

Ben je overtuigd van onze DHI behandeling? Stuur dan foto’s van je haar en kalende plekken en ontvang geheel vrijblijvend een advies.
e-mail:  [email protected]

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp