SAFFIER

  • Een verbeterde haartransplantatie methode
  • All in Prijs €2.590,-
  • Hogere haardichtheid per cm2 dan standaard FUE
  • Toegepast bij grote kale plekken
  • Onbeperkt aantal grafts (haarzakjes)
  • Veilige en pijnloze methode zonder littekens
  • Klaar in 1 dagdeel (4-8 uur)
  • Levenslange groeigarantie
of eerst
donorgebied geschikt voor haartransplantatie

SAFFIER HAARTRANSPLANTATIE

Haarimplantatie techniek

Wat is een Saffier haartransplantatie?

Saffier is een haartransplantatie techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een instrument met een zeer scherpe saffieren punt. Vooraf wordt met behulp van een holle naald haarzakjes uit de haarkrans gehaald. Deze haarzakjes worden vervolgens geselecteerd op inhoud (aantal haren).

Ook de Saffier methode start met gebruik van een dunne holle naald om grafts te verzamelen uit de haarkrans achter op het hoofd. Na het selecteren van deze grafts, worden kleine gaatjes gemaakt in de huid van de kale plekken. Dit gebeurt bij de Saffier methode echter met een saffieren naald.

Kijk voor andere vaak toegepaste haarimplantatie technieken op:
» FUE haartransplantatie
» DHI Haartransplantatie

Voordelen Saffier techniek

Een belangrijk voordeel van de Saffier techniek is dat deze naald nauwkeurigere incisies (gaatjes) maakt in de hoofdhuid. Met een Saffieren naald kunnen incisies worden gemaakt die dichter op elkaar staan. Bovendien kunnen de haarzakjes ook in de gewenste haargroei richting worden aangebracht.

Doordat uiterst nauwkeurig kan worden gewerkt, kan bij de Saffier techniek een hogere haardichtheid per cm2 behaald worden dan bij de standaard FUE methode. Dit betekent dan ook een mooier eindresultaat.

Andere voordelen van de Saffier techniek zijn dat het gebruik van een saffieren naald het genezingsproces sneller verloopt, doordat er minder schade wordt aangebracht aan de huid. Ook treedt er tijdens de behandeling minder bloeding op en zal er dus minder korstvorming ontstaan.

VEELGESTELDE VRAGEN

Alles over Saffier techniek

De Saffier methode wordt gebruikt bij relatief grote kale gebieden.

De Saffier behandeling is iets duurder dan een standaard FUE behandeling. Een Saffier haartransplantatie kan bij 123 Haartransplantatie Turkije al vanaf 2.390 euro. Kijk voor een kostenoverzicht op onze pagina met prijzen.

Bij de Saffier techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal haartransplantatie instrument met een saffieren punt. Bij een DHI behandeling is sprake van directe implantatie van haar implantaten.

CONTACT

HELPDESK TEAM

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen? Stel je vragen door het contactformulier in te vullen
of bel/Whatsapp naar 06 155 370 42

 

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp