HAARTRANSPLANTATIE

Bij vrouwen

Informatie voor vrouwen

Een haartransplantatie bij vrouwen is bij uitstek de manier om blijvend en pijnloos af te komen van kalende plekken op het hoofd door haaruitval. Ook voor vrouwen geldt dat zij tegenwoordig goedkoop een haartransplantatie behandeling kunnen ondergaan in Istanbul. 123 Haartransplantatie Turkije biedt dames ook de mogelijkheid voor een wenkbrauw transplantatie.

Kaalheid bij vrouwen

Kaalheid bij vrouwen kenmerkt zich vaak door het dunner worden van haar. Dit gebeurt meestal aan de voorkant van het hoofd, zijkanten en op de kruin. Totale haarverlies komt bij dames zelden voor.

Wat is een haartransplantatie voor vrouwen?

Ongeschoren haartransplantatie bij vrouwenBij een haartransplantatie voor vrouwen worden net als bij mannen haarzakjes (grafts) uit de haarkrans verzameld (donorgebied) en overgebracht naar de kale gebieden. Normaal gesproken wordt ten behoeve van het winnen van de benodigde haarzakjes het hoofdhaar kaal geschoren. We kunnen echter tegenwoordig een haartransplantatie behandeling goed uitvoeren zonder het hoofd kaal te scheren. Een ongeschoren behandeling is een van de nieuwste  ontwikkelingen op haartransplantatie gebied. Deze behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen met langer haar.

Hoe werkt een ongeschoren haartransplantatie?

Bij een ongeschoren haartransplantatie wordt slechts een deel van het haar op het achterhoofd kaal geschoren. Dit is een brede strook bedoeld om haarzakjes uit te halen met behulp van een dunne holle naald. De gewonnen haarzakjes, ook wel grafts genoemd, worden geselecteerd op het aantal daarin aanwezige haren. Elk haarzakje kan in totaal 1 tot 4 haren bevatten en zal worden overgezet naar de kale plekken op het hoofd. De ingreep wordt verricht in een dagdeel en duurt ongeveer 5 tot 8 uur. Het eindresultaat is mooi, blijvend en oogt natuurlijk. Na de behandeling mag je weer naar het hotel terug. De volgende dag wordt afsluitend een controle uitgevoerd in ons haartransplantatie kliniek in Istanbul.

[appts_pricing_table sid='oy8r3xihzs_1_2_3']

VEELGESTELDE VRAGEN

Haartransplantatie bij vrouwen FAQ

Doordat wij je hoofdhuid plaatselijk verdoven, zul je tijdens de haartransplantatie behandeling geen pijn voelen. Het is een tamelijk comfortabele behandeling waarbij het mogelijk is te slapen of naar een film te kijken. Eventuele napijn kan worden verholpen met het slikken van pijnstillers.

Ja, ook kroeshaar is geschikt voor haartransplantatie en valt onder de noemer sterk krullend haar. Deze haartype vraagt echter om een intensievere behandeling en kan worden uitgevoerd middels een FUE haartransplantatie in ons kliniek in Istanbul.

In principe heb je aan 1 behandeling voldoende. Onderga je een haartransplantatie op jonge leeftijd? Dan kan later een nabehandeling wenselijk zijn.

CONTACT

HELPDESK TEAM

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen? Stel je vragen door het contactformulier in te vullen.

Of bel/Whatsapp naar 06 155 370 42

 

KENNISBANK ARTIKELEN

ALLES OVER HAARTRANSPLANTATIES

Haartransplantatie tegen Ongewenst BaardhaarverliesRead more +20 november 2023 By 123 Haartransplantatie Turkije in baardtransplantatie

Haartransplantatie tegen Ongewenst Baardhaarverlies

stadia haaruitvalRead more +18 september 2023 By 123 Haartransplantatie Turkije in haartransplantatie

7 stadia van mannelijk haaruitval

beste leeftijd haartransplantatieRead more +31 juli 2023 By 123 Haartransplantatie Turkije in haartransplantatie

Wat is de beste leeftijd voor een haartransplantatie?

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp