Ook vrouwen doen hun haartransplantatie voordelig
in Turkije

  • 100% tevredenheidsgarantie. Resultaat is blijvend
  • Uitgevoerd in 4 tot 8 uur
  • Ongeschoren behandeling
  • Gebruik modernste technieken
  • 3 of 5-daags verblijf in wereldstad Istanboel
  • Overnachting in 4* hotel
  • Nederlandstalige begeleiding + support
of

Haartransplantatie vrouwen

BEHANDELING IN TURKIJE

Een haartransplantatie bij vrouwen is in Turkije erg populair en ook Nederlandse dames weten Istanbul eenvoudig te vinden. Een haartransplantatie -  ook wel haarimplantatie genoemd - is in de Turkse stad Istanbul vele  malen goedkoper dan in Nederland. Deze veilige en pijnloze behandeling is bedoeld om kale of kalende plekken op het hoofd of gezicht weer te voorzien van haargroei. Kijk voor voor laatstgenoemde op de pagina wenkbrauw transplantatie.

Hoe gaat een haartransplantatie bij vrouwen?

Ongeschoren haartransplantatie bij vrouwenEen haartransplantatie bij vrouwen gaat op dezelfde manier als bij mannen. Eerst worden haarzakjes verzameld uit het donorgebied en vervolgens overgezet naar de kale plekken elders.

Het belangrijkste verschil is dat bij vrouwen alleen een acceptabele strook haar wordt geschoren in het donorgebied en de rest van het kapsel ongemoeid  wordt gelaten. Vervolgens kan het omliggende haar over deze strook heen vallen zodat deze niet opvalt. Een ongeschoren behandeling is eigenlijk de standaard procedure bij vrouwen en mannen met langer haar.

Haartransplantatie technieken uitgelegd

Een haartransplantatie bij dames kunnen wij in onze haartransplantatie kliniek in Turkije veilig uitvoeren met behulp van 3 verschillende technieken. Elk genoemde techniek heeft een andere haarimplantatie methode. Kijk voor uitleg op:

Standaard FUE
Saffier FUE
DHI

 

CONTACT

GRATIS CONSULT

Stuur foto’s van je haar en kalende plekken en ontvang geheel vrijblijvend een advies. E-mail:  [email protected]

Q&A - haartransplantatie Vrouwen

In principe heb je aan 1 behandeling voldoende. Onderga je een haartransplantatie op jonge leeftijd? Dan kan later een nabehandeling wenselijk zijn.

Kaalheid bij vrouwen kenmerkt zich vaak door het dunner worden van haar. Dit gebeurt meestal aan de voorkant van het hoofd, zijkanten en op de kruin. Totale haarverlies komt bij dames zelden voor.

Haaruitval kaalheid dames

 

Nee, je ervaart tijdens de haartransplantatie geen pijn. Zowel het donorgebied als het transplantatiegebied worden plaatselijk verdoofd. Wel bestaat de kans op enige lichte napijn. Deze pijn is echter kort van duur en kan worden voorkomen door het nemen van een pijnstiller.

Een haartransplantatie behandeling duurt ongeveer 4 tot 8 uur. Het aantal daadwerkelijke uren hangt af van de grootte van de kale plekken, het aantal te verzamelen en te verplaatsen grafts. Ook het inplanteren neemt een paar uur in beslag.

Een haartransplantatie biedt blijvende resultaat. Dat wil zeggen dat uit de nieuw geïmplanteerde  haarzakjes nog levenslang haar zal kunnen groeien. De haarzakjes die nog op de kalende plekken groeiden, kunnen na verloop van tijd nog wel uitvallen. Hiervoor is eventueel een vervolgbehandeling nodig.

Nee, het niet zichtbaar dat haar is weggehaald uit de haarkrans. Omdat we uit het hele donorgebied selectief haarzakjes verzamelen blijft dus genoeg haar over.

Nee, in de meeste gevallen niet. De zorgverzekering vergoed in uitzonderlijke gevallen de kosten van haarimplantatie behandeling geheel of gedeeltelijk. Je moet bijvoorbeeld kunnen aantonen dat je door je kaalheid daadwerkelijk lijdt aan een slechte psychische gesteldheid. Kaalheid moet daarnaast zijn ontstaan door een ziekte en/of een ongeval. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekeraar.

Ja, dat is mogelijk. Bekijk voor meer informatie het artikel:  Kroeshaar geschikt voor haartransplantatie?

Ja, een haartransplantatie is geschikt voor elk haarkleur. Of je nu donker, blond of rood harig bent.

Nee, je houdt geen littekens over aan een haartransplantatie.

De kans op risico’s en complicaties is vrij klein. Een haartransplantatie is dan ook een veilige cosmetische ingreep. 

Nee, een haartransplantatie wordt alleen donormateriaal gebruikt afkomstig van het eigen lichaam. Dit voorkomt afstoting door het lichaam met haaruitval als gevolg.

Wij zetten het maximale aantal benodigde grafts over, zodat een optimale haardichtheid wordt bereikt. Het aantal te transplanteren grafts is afhankelijk van de grootte van de kale gebieden.

Nee, het maakt voor een haartransplantatie niet uit of je haar geverfd is of niet. Je mag je hoofdhaar zelfs tot één dag voor de behandeling nog verven.

Haarimplantatie resultaten

VOOR & NA

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp