WENKBRAUW TRANSPLANTATIE

Informatie

Wenkbrauw transplantatie Turkije

Wenkbrauw transplantaties zijn erg populair in Turkije. Veel Nederlandse vrouwen en ook mannen met dergelijke hoofdhaar problemen doen deze behandeling dan ook goedkoop in Istanbul.

Wanneer blijvend verlies van wenkbrauwharen optreedt, kan iemand kiezen voor een haarimplantatie behandeling. De oorzaak van wenkbrauw verlies is het te vaak plukken van dezelfde delen van de wenkbrauwen. Andere redenen kunnen zijn het gebruik van make-up of een serieuze huidaandoening.

Wat houdt een wenkbrauw transplantatie in ?

Een wenkbrauw haartransplantatie is de oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen of het van nature gedeeltelijk of geheel ontbreken hiervan. Bij een wenkbrauwtransplantatie worden de haren van je wenkbrauwen aangevuld met eigen hoofdhaar. Ook bij het volledig ontbreken van wenkbrauwen kun je bij ons in haartransplantatie kliniek in Istanbul terecht voor haarimplantatie.

Hoe verloopt een wenkbrauw transplantatie?

Een wenkbrauw transplantatie gaat volgens eenzelfde procedure als een ‘normale’ standaard haartransplantatie. Hierbij wordt donorhaar gebruikt uit de haarkrans en overgezet naar de wenkbrauwen. De technieken die tegenwoordig worden toegepast maken het mogelijk om met zeer kleine haardeeltjes te werken.

De wenkbrauw haartransplantatie is een veilige en pijnloze behandeling onder plaatselijke verdoving. De ingreep wordt verricht in een dagdeel en duurt ongeveer 3 tot 4 uur. Het eindresultaat is mooi, blijvend en oogt natuurlijk.

Na de behandeling mag je weer naar het hotel terug. De volgende dag wordt afsluitend een controle uitgevoerd in ons haartransplantatie kliniek in Istanbul.

Wanneer is resultaat te zien?

De eerste resultaten van een wenkbrauw haartransplantatie zijn pas na 3 maanden te zien. Omdat het donormateriaal in feite afkomstig is uit de haarkrans kan het tot ruim een jaar duren totdat het getransplanteerde haar de eigenschappen vertoont van normale wenkbrauwen. Dit betekent dat je je wenkbrauw haren dient kort te knippen tot de gewenste lengte. Na verloop van tijd is dit niet meer nodig.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wenkbrauw transplantatie FAQ

Het aantal benodigde grafts is afhankelijk van jouw specifieke situatie, jouw eigen wensen en wat het beoogde doel is van de wenkbrauw transplantatie. Bij het opvullen van een gedeeltelijke kaalheid zijn per wenkbrauw ongeveer 100 tot 500 grafts nodig. Bij het maskeren van bijvoorbeeld een litteken kunnen 50 tot 150 grafts al voldoende zijn.

In principe wordt de vorm van je nieuwe wenkbrauwen in samenspraak vastgesteld. Je kunt hiervoor foto's met voorbeelden aanleveren waarna wordt bekeken in hoeverre jouw wensen mogelijk zijn.

  • Structurele oplossing bij gemis van wenkbrauwhaar

  • Biedt blijvend resultaat

  • Oogt natuurlijk en mooi

  • Gebruik eigen haar als donormateriaal

Een wenkbrauw transplantatie is een veilig uit te voeren behandeling. Infecties komen zelden voor gezien de vasculaire aard van de huid rond het voorhoofd waar zich de wenkbrauwen bevinden. Wel kun je enige lichte zwellingen krijgen in de eerste week na je wenkbrauw transplantatie.

Een wenkbrauw transplantatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving van de huid. Je ervaart dus tijdens de behandeling geen pijn. Wel kun je enige napijn verwachten. Hiervoor krijg je pijnstillers mee.

Ja, hiervoor gebruiken wij donorhaar afkomstig van het achterhoofd (donorgebied). Bij voorkeur worden haarzakjes geoogst die zich lager op het achterhoofd bevinden. De haarzakjes die zich hier bevinden bevatten dunner haar. Dit is ideaal om een zeer natuurlijke look te krijgen.

CONTACT

HELPDESK TEAM

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen?
Stel je vragen door het contactformulier in te vullen
of bel of Whatsapp naar 06 155 370 42

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp