Een haartransplantatie doe je voordelig in Istanbul, Turkije

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Resultaat is blijvend
  • Uitgevoerd in 4 tot 8 uur
  • Gebruik modernste technieken
  • 3 daags verblijf in wereldstad Istanboel
  • Overnachting in 4* hotel
  • Nederlandstalige begeleiding + support
  • Prijzen vanaf 2390 tot 2690 euro
of
Brochure 2023

Haartransplantatie mannen

BEHANDELING IN TURKIJE

Hoe werkt een haartransplantatie bij mannen?

Een haartransplantatie bij mannen kunnen wij uitvoeren met behulp van 3 verschillende haarimplantatie technieken:

Haartransplantatie techniek uitlegStandaard FUE
Saffier FUE
DHI

 

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes één voor één verzameld uit het donorgebied. Er worden vervolgens incisies (gaatjes) gemaakt in het ontvangstgebied. Hierna kunnen de haarimplantaten, die haarwortels bevatten, één voor één worden overgezet met een speciaal haarimplantatie apparaat.

Haarimplantaten, grafts en haarzakjes

Haarimplantaten, ook wel grafts of haarzakjes genoemd, bevatten 1 tot maximaal 5 haren. Gemiddeld bevat een haarimplantaat meestal 2 of 3 haren. Bij een haartransplantatie van 4.000 grafts worden in feite dus 8.000 tot 12.000 haren overgezet naar de kale gebieden.

Hoeveel grafts kunnen worden getransplanteerd?

Per haartransplantatie behandeling kunnen maximaal 4.000 tot 6.000 grafts gewonnen worden. Meer grafts verzamelen is niet verstandig. Zo voorkom je dat de haarkans te snel wordt uitgedund en kale plekken ontstaan.  

benodigde grafts

Q&A haartransplantatie mannen

Nee, je ervaart tijdens de haartransplantatie geen pijn. Zowel het donorgebied als het transplantatiegebied worden plaatselijk verdoofd. Wel bestaat de kans op enige lichte napijn. Deze pijn is echter kort van duur en kan worden voorkomen door het nemen van een pijnstiller.

In principe heb je aan 1 behandeling voldoende. Onderga je een haartransplantatie op jonge leeftijd? Dan kan later een nabehandeling wenselijk zijn.

Ongeschoren haartransplantatie is de nieuwste ontwikkeling op haartransplantatie gebied en is bedoeld voor mannen en Vrouwen met langer haar. Bij de behandeling wordt slechts een deel van het haar op het achterhoofd geschoren. Dit is een strook bedoeld om haarzakjes uit te halen. Het haar boven de geschoren strook valt vervolgens hier overheen. Het voordeel van een ongeschoren haartransplantatie is dat niet zichtbaar is dat je een behandeling hebt ondergaan. Nadeel is echter dat je in totaal minder grafts kunt verzamelen dan bij geschoren behandeling.

Haarimplantatie zonder scheren waar

Bij vergevorderde kaalheid beginnen we met een haaranalyse om te kijken of haartransplantatie nog mogelijk is. We moeten namelijk weten of in het donorgebied genoeg gezonde haarzakjes aanwezig zijn. Wanneer dit het geval is, zal een haartransplantatie waarschijnlijk nog kunnen lukken.

Hoeveel haartransplantaties je maximaal kunt ondergaan is afhankelijk van de omvang van jouw donorgebied. Hoe groter en voller het donorgebied hoe meer donorhaar kan worden gewonnen. Gemiddeld heeft een mens ongeveer 12.500 haarzakjes ter beschikking. Er van uitgaande dat per haartransplantatie behandeling niet meer dan 4.000 tot 6.000 haarzakjes worden overgezet, kun je maximaal 2 tot 3 keer worden behandeld.

Een haartransplantatie is niet mogelijk in de volgende situaties:

Wanneer je te weinig donorhaar hebt

Wanneer het haar afkomstig uit het donorgebied te dun is, te zwak of niet aanwezig is, heeft een haartransplantatie geen zin. Het beoogde resultaat is niet haalbaar.

Bij bepaalde ziektes, medicijnen en sommige medische behandelingen

Bij huidziekte die direct te maken heeft met ontstaan van jouw kaalheid, bepaalde medische behandelingen als chemotherapie en medicijngebruik die haaruitval veroorzaken.

Een haartransplantatie behandeling duurt ongeveer 4 tot 8 uur. Het aantal daadwerkelijke uren hangt af van de grootte van de kale plekken, het aantal te verzamelen en te verplaatsen grafts. Ook het inplanteren neemt een paar uur in beslag.

Een haartransplantatie biedt blijvende resultaat. Dat wil zeggen dat uit de nieuw geïmplanteerde  haarzakjes nog levenslang haar zal kunnen groeien. De haarzakjes die nog op de kalende plekken groeiden, kunnen na verloop van tijd nog wel uitvallen. Hiervoor is eventueel een vervolgbehandeling nodig.

Het beste moment voor een haartransplantatie bij mannen is wanneer het verlies van haar duidelijk afneemt of stopt. Dit moment is voor elke man verschillend.

Haargroei komt pas na 2 tot 3 maanden goed op gang. Normaal gesproken groeit hoofdhaar 1 cm per maand. De nieuwe haarimplantaten groeien ongeveer even snel. Naarmate de weken vorderen, neemt ook de dichtheid van het haar toe.

Nee, het niet zichtbaar dat haar is weggehaald uit de haarkrans. Omdat we uit het hele donorgebied selectief haarzakjes verzamelen blijft dus genoeg haar over.

CONTACT

Q&A

Staat je vraag er niet tussen, stel ons dan deze vraag via:

Whatsapp:   06 15537042

Haargroei na haarimplantatie

Na de haarimplantatie behandeling is je hoofdhuid de eerste week nog vaak rood en licht opgezwollen. Deze roodheid en zwellingen verdwijnen vanzelf. Als gevolg van huidherstel kunnen zich korstjes vormen. Laat deze korstjes met rust en vermijd krabben.

De eerste week

Gedurende de eerste 3 dagen draag je overdag een hoofdband. Deze hoofdband beschermt de haarimplantaten. Bij eventuele napijn kun je een paracetamol nemen. Het wordt afgeraden de eerste 2 dagen het hoofd te wassen. De dag na de haartransplantatie volgt een controle in ons haarkliniek. We leggen je dan uit hoe je zelf het beste je hoofd kunt wassen en krijg je lotion en shampoo mee naar huis.

1 maand na de haarimplantatie

De nieuw haarimplantaten beginnen na de behandeling direct met groeien. Veel van de zichtbare haartjes die uit de net geïmplanteerde haarzakjes beginnen te groeien, vallen echter binnen 1 maand beetje bij beetje uit. Dit hoort zo. Direct na het uitvallen begint de haargroei opnieuw.

7 maanden tot 12 maanden na de haartransplantatie is het nieuwe haar al flink aangegroeid. Toch is mogelijk nog steeds hoofdhuid te zien tussen de haarimplantaten. Uit deze haarimplantaten groeit namelijk nog relatief dun haar, maar zal steeds dikker worden. Hierdoor zal ook de haardichtheid toenemen.

De geïmplanteerde implantaten hebben ongeveer 12 maanden nodig om haargroei te maximaliseren.

Haaruitval en kaalheid

Op de leeftijd van 30 jaar zijn ongeveer 3 op de 10 mannen kalend of kaal. Op 50-jarige leeftijd geldt dat al voor ruim de helft van de mannen. De kans om als man uiteindelijk kaal te worden is dus groot. Haaruitval bij mannen veroorzaakt meestal teruggetrokken inhammen en haarlijn, een kale kruin, kaler of dunner wordend haar over de hele bovenkant van het hoofd.

Haaruitval en kaalheid

Oorzaak haarverlies en kaal worden bij mannen

Kaalheid bij mannen is in de meeste gevallen erfelijk haaruitval, genaamd alopecia androgenetica. Deze vorm van haarverlies is blijvend en wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydro testosteron hormoon en kan al op jonge leeftijd beginnen.

CONTACT

GRATIS CONSULT

Stuur foto’s van je haar en kalende plekken en ontvang geheel vrijblijvend een advies.
e-mail:  [email protected]

Kennisbank

ARTIKELEN & NIEUWS OVER HAARTRANSPLANTATIE

Haartransplantatie doen of niet ?

Twijfel je over het doen of niet doen van een haartransplantatie dan kan dit artikel je mogelijk overtuigen bij het nemen van de juiste beslissing. We geven je 5 redenen om een behandeling wel te doen en 5 redenen om het nog even uit te stellen.

7 stadia van mannelijk haaruitval

De snelheid van haaruitval bij mannen hangt af van verschillende factoren. Naast genetische haaruitval, heeft haarverlies ook te maken met stressfactoren en bijvoorbeeld roken. Het mannelijk hormoon DHT heeft ook direct invloed op het verlies van haar. We kijken naar de 7 stadia van haaruitval bij mannen.

Haaruitval op de kruin en inhammen

Haaruitval op de kruin samen met terugtrekkende inhammen zijn de meest voorkomende vormen van kaalheid bij mannen. Het dunner worden van het haar op plekken als de kruin zal uiteindelijk leiden tot een kaal achterhoofd. Met een haartransplantatie is het mogelijk om definitief van die kaalheid af te komen.

TRICHOPLUS kopen - beste multivitamine voedingssupplement

TRICHOPLUS is een multivitamine voedingssupplement voor het haar. Het stimuleert de haargroei en gaat verdere haaruitval tegen. Deze multi vitaminen maken het haar vanaf de haarwortels sterker, gezonder en voller. Het middel is geschikt voor mannen en vrouwen.
TOP
× Stel je vraag via Whatsapp