Haartransplantatie - 123 Haartransplantatie Turkije
123 HAARTRANSPLANTATIE TURKIJE

Jouw haartransplantatie:
altijd goed en voordelig in Turkije

60% goedkoper dan in Nederland en België

123 Haartransplantatie Turkije is dé online aanbieder van kwalitatief zeer goede haartransplantaties bij de beste haarkliniek in Istanbul. Wij hebben als missie om de consument zo goed mogelijk te ondersteunen door het aanbieden van ongekend goede Nederlandstalige begeleiding en support vóór, tijdens en na de haartransplantatie. We staan klaar om alle aspecten van de procedure met je te bespreken en je van gedegen advies te voorzien.

BEHANDELINGEN

HAARTRANSPLANTATIES

Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die worden aangeboden in onze haarkliniek
in de Europese wereldstad Istanbul, geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Haartransplantatie in Turkije

Tijdens een 3-daags verblijf in de bruisende metropool Istanbul voeren wij jouw haartransplantatie perfect uit, met blijvende resultaten en een 100% groeigarantie.

Haartransplantatie mannen

Bekijk hier hoe een haartransplantatie mannen helpt om hun natuurlijke haargroei te herstellen en zelfvertrouwen te vergroten, met natuurlijk ogende en merkbare resultaten.

Haartransplantatie vrouwen

Lees hoe haartransplantaties vrouwen helpen om natuurlijke haargroei te herstellen en zelfvertrouwen te vergroten met blijvende resultaten.

Baardtransplantatie

Je baard en snor voller laten lijken? Of ontbreekt momenteel elke vorm van baardgroei? Een baardtransplantatie in Turkije is dan een goede blijvende oplossing.

Wenkbrauw transplantatie

Een wenkbrauw transplantatie is de oplossing voor dunner wordende wenkbrauwen of het van nature gedeeltelijk of geheel ontbreken hiervan.

Technieken

Verken onze innovatieve haartransplantatiemethoden om haarverlies aan te pakken, waaronder bewezen technieken als FUE, DHI en Saffier.

RECENSIES

Volg hieronder enkele recensies van onze tevreden klanten op Google.
DJ Jeroen Van Dam
DJ Jeroen Van Dam
Ik wist al lang dat ik het wilde, maar wist niet goed waar en hoe. Toen ik het resultaat bij een vriend zag, nam ik ook contact op met Mel. Na een (facetime) intake-gesprek, waar alles heel duidelijk werd uitgelegd, wist ik het zeker. Een paar maanden later stapte ik in het vliegtuig, werd ik in Istanbul opgewacht door Mel en zat ik niet veel later aan de eettafel met de arts (Ebru) die me de volgende dag zou behandelen. Voor, tijdens en ruim na de behandeling heb ik me erg op m’n gemak gevoeld bij hun. Mel is erg zorgzaam en Ebru een echte specialist! Ik ben nu 3 maanden verder en het uiteindelijke resultaat word al langzaam zichtbaar. Ben er nu al heel blij mee! Als ik vragen heb, kan ik Mel atlijd een berichtje sturen en dat is erg fijn! Twijfel je nog? Niet doen. Contact Mel en over een tijdje groeit op dat stukje het haar wél! :) - Hotelkamer is heel mooi en in de bar/restaurant beneden kun je lekker eten! - Istanbul is erg leuk/mooi om rond te lopen op je vrije dag!
Freddy Flaming
Freddy Flaming
Mijn zoon Kenneth heeft zich jaren geschaamd over zijn kaalheid .we zijn dan beginnen te zoeken naar wat we eraan konden doen en zo zijn we terecht gekomen bij 123 Haartransplantatie Turkije.In juni hebben we een consult gehad via whats app waarbij we alles uitgelegd kregen door een zeer sympathieke en vriendelijke vrouw genaamd MEL er werd ons duidelijk uitgelegd wat ze voor je kunnen betekenen wat je kunt verwachten wat er zou kunnen tegen vallen.Er werden foto's genomen en alles werd goed bestudeerd en zo zijn we in aanmerking gekomen voor een FUE behandeling.In september 2023 zijn we dan naar Turkije gevlogen voor de haartransplantatie Ik en mijn zoon moesten ons niks maar dan ook van niks iets aantrekken dit alles werd geregeld door MEL van reservering vlucht, hotel, afhaling op de luchthaven in Turkije met mooi busje dat ons naar het 5 sterren hotel bracht.Mevrouw Mel heeft ons dan begeleid naar ons kamer daar heeft ze ons dan uitgelegd hoe allemaal ging verlopen,dan heeft Mel ons ook de stad Istanboel een beetje laten verkennen en iets gaan eten echt heel sociaal en familiaal alsook heet ze ons de haarkliniek laten zien waar we een controle hadden met specialiste Ebru.De dag daarop heeft dan de FUE behandeling plaats gevonden. Aangekomen in de kiniek begeleid door alweer MEL werden we vriendelijk ontvangen door specialste Ebru een echte top dokter en haar team allemaal vriendelijke mensen er werden nog wat testen gedaan en dan werd er begonnen met de behandeling de dokter vertelde alles wat ze ging doen aan MEL en MEL die de hele operatie bij mij was vertaalde het aan mij wat een service er werd ook al eens een grapje gemaakt en er werd af en toe eens een pauze ingelast.Na de ingreep heeft Mel mij terug gebracht naar het hotel waar ik dan moest rusten als er iets was moesten we haar bellen.S'anderendaags was er dan een controle bij de dokter Ebru daar werd alles goed nagekeken en verzorgd.De derde dag mocht ik naar huis we werden met een taxi naar de luchthaven gebracht om naar huis te keren. de naverzorging werd IEDERE DAG alweer door Mel opgevolgd die alles doorgaf aan dokter Ebru en die op haar beurt vertelde aan Mel wat wij moesten.Nu nog na 5 maanden wordt ik nog steeds opgevolgd door Mel en de dokter Ebru.123 Haartransplantaie Turkije is zeker een aanrader met een top specialiste Ebru en haar team alsook top begeleider MEL die alles tot in de puntjes heeft verzorgd.Bedankt voor alles TOPTEAM
Brayan N
Brayan N
Zeer te vreden met mijn haar transplantatie. Alles was goed geregeld door Mel echt een top begeleider. Zeer goede hygiene in de kliniek en het hotel.
Sipke Smedema
Sipke Smedema
Super professionele ervaring! Daarnaast is Mel ook super attent en meelevend in het proces. Alles was uitstekend geregeld daarom raad ik mensen zeker aan om de behandeling door Mel te laten verzorgen. Bedankt
Ngenda Fernando Antonio
Ngenda Fernando Antonio
Met een bang hartje aan begonnen, tot ik Mel aan de lijn kreeg , voelde direct vertrouwt aan en dit heeft mij over de lijn gehaald, voor de reis al in contact , tijdens de reis tot wij aan de hotel aankomen is zij aanwezig , service on top niets op te merken, de transplantatie is goed verlopen, zij is bij mij hele dag gebleven en de dokters ook heel vriendelijk en professioneel, ieder dag nog contact zelf na de behandeling dus echt een aanrader om u haar bij 123 haartransplantatie te laten doen.
Jay Smeets
Jay Smeets
In Juli ben ik bij Mel langs geweest voor een vrijblijvend intakegesprek. Vanaf dit eerste moment zat het voor mij meteen goed en had een erg fijn en vertrouwd gevoel. Hier wilde ik mijn haartransplantatie laten doen in oktober! In aanloop van de behandeling denkt Mel met je mee, attendeert ze je op bepaalde dingen en heeft ze ook vooral een enorm medeleven. Mel staat voor je klaar en ik denk dat ik hierover voor iedereen kan spreken. Bij aankomst heeft Mel mij opgevangen en werden we opgehaald met een enorme hip transfer personenbusje. Op de dag van behandeling had ik gezonde zenuwen maar door de goeie zorgen van Mel en het enorm fijne team van de kliniek waar ze mee samenwerkt was dit al snel verdwenen. Al met al een geslaagde en gezellig 3 dagen Istanbul waarbij we gezellig samen door Istanbul heen zijn geweest en gezamenlijk heb gegeten. Het voelde net alsof Mel familie was en ik haar al jaren ken. Daarnaast ben ik nu al enorm blij met het resultaat na nog geen eens twee weken. Mel, je bent echt een topper en ik zou iedereen aanbevelen hier zijn haartransplantatie te laten doen. Je bent gewoon in enorm goeie handen bij Mel.
Loek Bassa
Loek Bassa
Top service! Alles super goed geregeld en georganiseerd! Hele fijne ervaring met Mel gehad, goede communicatie en altijd super vriendelijk! Na behandeling nog steeds elke dag contact met Mel voor controle. Elke dag foto’s opsturen of alles er goed uit ziet (door arts ook beoordeeld) en voor vragen altijd bereikbaar. Dat geeft een goed gevoel, nu wachten op het eindresultaat!
Rob Wijdeven
Rob Wijdeven
Hele fijne ervaring gehad! Was de tweede keer voor mij. Was bij de eerste keer bij medical point geweest wat absoluut niet goed bevallen was. Wat een wereld van verschil was het deze keer! We (mijn vriendin was mee) werden op het vliegveld opgehaald door Mel en Faruk en het voelde meteen vertrouwd. Hele aardige mensen die dag en nacht voor je klaar stonden. Zowel tijdens de behandeling als tijdens de rest van ons verblijf. Hebben 3 hele leuke dagen gehad waarbij we gezellig samen gewinkeld en gegeten hebben. Leek wel een vakantie met vrienden! De transplantatie was ook goed geregeld en nu afwachten tot het gaat groeien!
Vincent van Lieshout
Vincent van Lieshout
Customer Service/Support 10 Kwaliteit van de transplantatie 10 Accomodatie/vervoer/eten 10 Overall experience 10 Mel had haar partner Faruk meegenomen en samen hebben ze ervoor gezorgd dat dit meer als een gezellige vakantie aanvoelde dan een 'noodzakelijk' uitje naar Turkije voor een haartransplantatie. Mel heeft een fantastisch netwerk in Turkije en zet jou - als klant - in alle aspecten op de eerste plaats. Vanaf het moment dat je landt, tot het moment van vertrek. En uiteraard de nazorg :) Verspeel geen geld aan een NLse transplantatie, omdat het zogenaamd 'veiliger' is, en waar je hoogstwaarschijnlijk ook nog eens minder waar krijg voor je geld..
Ed Van Der Putten
Ed Van Der Putten
Ik weet niet wat ik moet zeggen maar wat een lieve vrouw is die mel ze doet haar werk meer dan goed en denkt overal aan ondanks dat de transplantatie niet door ging door een te hoge bloeddruk ga ik zeker terug komen bij 123 haartransplantatie want het is op zeker de beste

KENNISBANK

In onze kennisbank vind je een groot aantal informatieve artikelen over haartransplantaties.

6 goede redenen waarom je voor ons kiest:

Wij bieden onze Nederlandstalige begeleiding en support graag op de juiste manier. Als het kan, net even beter. Onze klanten krijgen daarbij altijd de beste behandeling voor de beste prijs.

1

Wij zijn een gerenommeerd zorgverlener

Ons haartransplantatiekliniek is een gerenommeerd zorgverlener in Istanbul met state-of-the-art faciliteiten.

2

Bespaar tot wel 60% op jouw haartransplantatiekosten

Wij zijn aanzienlijk voordeliger dan haarklinieken  in Nederland en België, terwijl wij dezelfde kwaliteit leveren.

3

Wij werken alleen met zeer ervaren specialisten

Onze chirurgen staan bekend om hun expertise en uitgebreide ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties.

4

Wij passen geavanceerde en bewezen technieken toe

Wij maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve methoden om optimale resultaten te garanderen.

5

Comfort en gastvrijheid is voor ons vanzelfsprekend

Onze patiënten worden verwend met warme gastvrijheid en uitstekende service tijdens hun verblijf in Turkije, waardoor de ervaring comfortabel en zorgeloos is.

6

Wij leveren gepersonaliseerde zorg

Wij streven naar gepersonaliseerde zorg, waarbij elke patiënt individuele aandacht krijgt en een behandelplan op maat wordt gemaakt voor de beste resultaten.

GRATIS CONSULT

Ontvang geheel vrijblijvend een gratis advies.

Om een gratis en vrijblijvende analyse te ontvangen, stuur ons alstublieft foto’s van uw hoofdhaar waarop uw probleemgebieden duidelijk zichtbaar zijn. U kunt ook een korte video toevoegen als dat handig is. Ons deskundige team zal vervolgens uw situatie beoordelen en persoonlijk advies geven over de mogelijkheden voor een  haartransplantatie in Turkije.

Logo Aviator 123 Haartransplantatie Turkije - 2
CONTACTPERSOON:

Mel