Haartransplantatie

Levenslang garantie op groei haarimplantaten, hoe zit dat?

Levenslang garantie op groei haarimplantaten

Bij onze haartransplantaties geven wij altijd een levenslange garantie op de groei van de haarimplantaten. Wij garanderen dus dat de door onze getransplanteerde haarzakjes levenslang blijven zitten. Hoe dat precies zit, leg ik hieronder uit.

Haarimplantaten (haarzakjes), die worden overgezet naar de kale gebieden op het hoofd zijn afkomstig uit het donorgebied genaamd de haarkrans. Dit donorgebied wordt zelden kaal omdat de haren die daar groeien ongevoelig zijn voor het hormoon DHT. DHT zorgt bij mannen voor kaalheid. Wanneer de haarzakjes worden overgezet naar de kale of kalende plekken, zullen zij daar dezelfde genetische eigenschappen behouden vertonen. Let op, want de haarzakjes die al op deze plekken groeien kunnen alsnog uitvallen. Een vervolgbehandeling kan dan tot de mogelijkheden behoren.

Wanneer is vervolgbehandeling nodig?

Jij bepaalt of een vervolgbehandeling na een haartransplantatie wenselijk is. Sommige mannen of vrouwen nemen het ontstaan van nieuwe kalende gebieden voor lief. Het is moeilijk te bepalen wanneer dit nodig is. Voor iedereen is dat verschillend. Gemiddeld genomen vinden vervolgbehandelingen plaats na 5 tot 10 jaar. Maar kan dus ook al eerder worden uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *