Ervaringen haartransplantatie Turkije

Ervaring haartransplantatie 8832

Ervaring haartransplantatie 8832

Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet! Bij aankomst werd ik opgewacht door de hartelijke en warme begeleidster Mel, waardoor ik meteen een gerust gevoel kreeg. Bij aanvang van de behandeling voelde het meteen aan alsof ik in goede handen was van een ervaren topteam. Mel bleef er de hele tijd bij en legde precies uit wat er gebeurde.

Alles verliep vlot en vrijwel pijnloos. Nadien zijn we lekker gaan eten en op verkenning gegaan. Mel heeft ons een beetje laten kennismaken met Istanbul. Istanbul is prachtig, de mensen zijn vriendelijk en je voelt je er veilig op straat. Op momenten dat Mel er niet bij was, hield ze regelmatig contact om te vragen hoe het met me ging en vroeg ze om een foto van mijn hoofd. Zelfs tijdens de terugreis en nu ik weer thuis ben, vraagt ze nog steeds om updates en foto’s. Soms een beetje té, vind ik 😄, maar dat is hoe Mel nu eenmaal is, heel zorgzaam!

Het hotel was top! Dokter Ebru was top! Het hele team en de omkadering waren top! Ik ben een ervaring rijker en blij dat ik het heb gedaan! Ik heb alleen spijt dat ik het zo lang had uitgesteld. Nu wacht ik vol ongeduld op het resultaat, maar dat gaat zeker goed komen! Nogmaals bedankt, Ebru, het hele team, en een dubbele dank aan de bijzonder warme, lieve, en zorgzame begeleidster Mel! Jullie zijn top!!!! ❤️

Groet,

Luc Cams

Ervaring haartransplantatie 8832

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *