Ervaringen haartransplantatie Turkije

Ervaring haartransplantatie 6110

Haartransplantatie ervaring 6110

“Ik ben zo enorm blij dat ik hier mijn haartransplantatie heb laten uitvoeren. Ik heb zelf kroeshaar, maar dat was geen enkel probleem voor deze ervaren professionals. Alles verliep echt uitstekend!

Mel, mijn begeleidster bij 123 Haartransplantatie Turkije, heeft mij van begin tot eind begeleid tijdens de behandeling, en ook de nazorg was zeer behulpzaam. Ze vloog samen met mij vanuit Nederland naar Istanbul, en alles, inclusief het hotel, vervoer en ontbijt, was uitstekend geregeld.

De haartransplantatie zelf verliep echt super goed en zorgvuldig. Er werden 4000 grafts uit mijn donorgebied gehaald en een deel werd op de voorkant en de rest op de achterkant geplaatst. Ik kreeg continu uitleg over wat er ging gebeuren, het was pijnloos. Mel was gedurende de hele behandeling aanwezig en communiceerde alles in het Nederlands naar mij, zelfs wanneer de artsen aanwezig waren. Ik viel zelfs een paar keer in slaap tijdens de transplantatie, zo ontspannen heb ik het ervaren. Elke dag kwam Mel bij me langs en bleef ze in overleg met de arts om dagelijks mijn progressie en nazorg te bespreken. Ze is continu rechtstreeks in contact met de arts, die snel reageert op eventuele vragen. Echt enorm professioneel en ook heel persoonlijk betrokken.

Ik ben zeer lovend over de uitstekende service en raad echt iedereen aan om een haartransplantatie bij Mel te laten uitvoeren. Het was een super leuke ervaring met haar en haar team in Istanbul, en we hebben nog steeds dagelijks contact over de nazorg, alles is echt tot in de puntjes verzorgd. Echt top! Bedankt Mel! Foto van dag 2 in bijlage :-)”

Ik heb wat kleine aanpassingen gemaakt om de tekst iets vloeiender te maken en grammaticale correcties toegepast. Laat het me weten als je nog verdere vragen hebt of meer hulp nodig hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *