Ervaringen haartransplantatie Turkije

Ervaring haartransplantatie 7890

Ervaring haartransplantatie 7890

“In december bezocht ik de kliniek van 123 Haartransplantatie in Turkije. Voordat ik besloot om met 123 Haartransplantatie Turkije in zee te gaan, heb ik veel reviews gelezen en deze uiteraard vergeleken met andere aanbieders van haartransplantaties.

Na mijn ervaringen met 123 Haartransplantatie Turkije kan ik zeggen dat dit een erg goed adres is voor haartransplantaties.

Het eerste telefonische contact verliep erg positief. Mijn contactpersoon (Mel) kwam over als iemand met veel kennis van zaken binnen dit expertisegebied. Na het telefonisch consult heb ik een vervolgafspraak op locatie gehad voor kennismaking en om meer informatie te verkrijgen. Ook dit beviel mij positief.

Dankzij het goede advies van Mel heb ik gekozen voor een haartransplantatie op basis van de DHI methode, omdat dit mij de minst pijnlijke methode leek.

Bij aankomst in de Turkse stad Istanbul werd ik keurig opgehaald door Mel zelf, die mij ook naar het hotel heeft gebracht. Het hotel was zeer goed en had keurige voorzieningen. De volgende dag onderging ik de haartransplantatie. Vooraf ben ik vakkundig geïnformeerd en begeleid door Mel, die continu aanwezig was bij de behandeling. Zij heeft mij begeleid en op mijn gemak gesteld.

Na de behandeling ben ik weer netjes naar mijn hotel gebracht om lekker uit te rusten. De dag na mijn haartransplantatie ben ik de stad in geweest en heb met behulp van Mel alle leuke toeristische plekken verkend. Hiervoor heeft zij tijd vrijgemaakt en dat vind ik echt een superrrrrrr service. Hartstikke bedankt hiervoor, Mel.

Op de derde dag van mijn verblijf in Istanbul werd in de kliniek mijn haar gewassen en kreeg ik de laatste controles. Vanuit de haartransplantatie kliniek ben ik vervolgens samen naar het vliegveld gereden en ben ik teruggevlogen naar Nederland.

De dagen na mijn terugkomst in Nederland heeft Mel continu contact met mij gezocht via Whatsapp om het genezingsproces te monitoren en indien nodig advies te geven.

Tot slot wil ik Mel super bedanken voor deze fijne ervaring. Ik geef 123 Haartransplantatie Turkije voor het hele begeleidingsproces daarom een 10 (uitstekend). De 10+ volgt wanneer ik over een paar maanden weer een volle haardos heb.

De foto bij deze recensie is genomen een maand na de behandeling.

Groet,

Jaoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *