HAARTRANSPLANTATIE

BEHANDELING IN ISTANBUL, TURKIJE

Belangrijke informatie

Je denkt serieus na over een haartransplantatie in Istanbul, maar je wilt eerst meer weten over alle mogelijkheden, voordelen, nadelen en uiteraard de prijzen in Turkije. Lees hier per doelgroep wat je echt moet weten. De behandelingen die wij aanbieden zijn geschikt voor mannen en vrouwen en worden uitgevoerd bij de beste haartransplantatie kliniek in Istanbul.


MANNEN


VROUWEN

Haartransplantatie uitleg

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes (grafts) verplaatst naar huid waar geen tot weinig haargroei is. Dit kunnen licht behaarde of kale plekken op het hoofd of gezicht zijn en verbetert daar de haardichtheid. Deze grafts zijn afkomstig uit de haarkrans** (achterzijde en zijkanten hoofdhaar). Het geïmplanteerde haar zal vervolgens op deze plekken blijvend gaan groeien.

Kijk voor verdere uitleg over: haartransplantatie technieken

Wanneer is resultaat te zien?

De geïmplanteerde grafts hebben ongeveer een jaar nodig om de haargroei te maximaliseren. Een maand na de haartransplantatie vallen in de grafts aanwezige haren grotendeels uit. Dit is een normaal proces en na het uitvallen zullen opnieuw haren gaan groeien. In eerste instantie zijn de haren die opnieuw groeien nog dun, maar deze worden naarmate de tijd verstrijkt dikker. Hierdoor zal ook de haardichtheid toenemen.

Waarom een haartransplantatie

Een haartransplantatie is misschien wel de beste oplossing tegen kaalheid. Je gebruikt namelijk als donormateriaal je eigen haar en oogt daarmee natuurlijk.  Het resultaat is blijvend.

Voor een haartransplantatie gaan steeds meer Nederlandse mannen en vrouwen speciaal naar Turkije. Niet alleen omdat het in Istanbul veel goedkoper is, maar ook vanwege de hoge kwaliteit van de haartransplantaties.

VEELGESTELDE VRAGEN

Haartransplantatie FAQ

  • Geeft je haar een tweede leven
  • Resultaat is blijvend
  • Gebruik eigen hoofdhaar als donormateriaal (echter kan niet)
  • In 1 behandeling je haargroei terug (1 dagdeel)
  • Geen hechtingen, dus geen lelijke littekens

Een haartransplantatie is een redelijk dure oplossing (maar daarentegen is elk uitgegeven Euro het resultaat waard). Verder kan, afhankelijk van het verdere verloop van je haaruitval, een tweede behandeling nodig zijn.

Het aantal over te zetten grafts is afhankelijk van de grootte van de kale gebieden en de aanwezigheid van voldoende donormateriaal in de haarkrans. Daarnaast kunnen haarkleur en de structuur van je hoofdhuid een rol spelen. Op een cm² kale huid kunnen ongeveer 30 tot 35 grafts worden geïmplanteerd.

Een haartransplantatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving van de hoofdhuid. Tijdens de ingreep zul je geen pijn ervaren. Het is een tamelijk comfortabele behandeling waarbij het mogelijk is te slapen of naar een film te kijken. Na de haartransplantatie behandeling is enige kans op napijn. Wij geven altijd pijnstillers mee om eventuele pijn te onderdrukken.

Een haartransplantatie is niet mogelijk wanneer geen of bijna geen donorhaar in je haarkrans aanwezig is wat getransplanteerd kan worden.

In principe is elk haarsoort geschikt voor een haartransplantatie behandeling. Ook kroeshaar of sterk krullend haar.

 

Wanneer je nog veel last hebt van haaruitval, is het beter nog even te wachten met een haartransplantatie. In principe kan een haartransplantatie verricht worden vanaf je 20ste jaar. Onderga je een haartransplantatie op jonge leeftijd? Dan kan later een nabehandeling wenselijk zijn.

Bij gebruik van medicatie raden wij aan je huisarts te informeren over je gewenste haartransplantatie. Het is bijvoorbeeld verstandig inname van bloedverdunners 3 dagen vooraf gaand aan de behandeling op te schorten. Informeer ons altijd voor de behandeling over je medicijngebruik.

CONTACT

HELPDESK TEAM

Staat de vraag of het antwoord hier niet tussen? Stel je vragen door het contactformulier in te vullen.

of bel/Whatsapp naar 06 155 370 42

KENNISBANK ARTIKELEN

ALLES OVER HAARTRANSPLANTATIES

TOP

× Stel je vraag via Whatsapp