FUE HAARTRANSPLANTATIE

  • Bewezen haartransplantatie methode
  • All in Prijs € 1.390,- (tijdelijke aanbieding)
  • Toegepast bij grote kale plekken
  • Maximaal 4000 grafts (circa 10.000 haren)
  • Pijnloze behandeling onder plaatselijke verdoving
  • Geen littekens overhouden
  • Klaar in 1 dagdeel (5-8 uur)
of

FUE HAARTRANSPLANTATIE

Methode

Wat is een FUE haartransplantatie?

Een FUE haartransplantatie is een effectieve methode om haarzakjes (grafts) te verplaatsen naar licht behaarde of kale plekken op het hoofd of gezicht. Het verzamelen van grafts uit het donorgebied gebeurt 1 voor 1 waarna deze worden geselecteerd op het aantal aanwezige haren hierin.

Als tweede stap in de haartransplantatie behandeling worden incisies gemaakt (kleine gaatjes in de huid). Hierin worden de grafts, opnieuw 1 voor 1, vastgezet met behulp van een speciaal pincet. Een FUE haartransplantatie is een arbeidsintensief proces die een dagdeel in beslag neemt.

De FUE methode is een van de populaire technieken die wij dagelijks uitvoeren in ons haartransplantatie kliniek in Istanbul.

Kijk voor andere vaak toegepaste haarimplantatie technieken op:
» FUE Saffier methode
» DHI methode

Wat is het voordeel van een FUE haartransplantatie?

Een zeer belangrijk voordeel van de FUE methode is dat deze de oude pijnlijke FUT methode heeft vervangen, waarbij in het donorgebied nog werd gesneden en gehecht. De FUE methode is vrijwel pijnloos en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De genezing van je hoofdhuid verloopt redelijk snel. Door het gebruik van een extra dunne holle stalen instrument worden littekens voorkomen. Daarnaast kunnen hele kleine grafts worden verzameld en getransplanteerd.

Een FUE Haartransplantatie geeft een prachtig resultaat, ook als de kaalheid al ver gevorderd is.

FUE methode

KENNISBANK ARTIKELEN

ALLES OVER HAARTRANSPLANTATIES

TOP