FUE HAARTRANSPLANTATIE

  • Bewezen haartransplantatie methode
  • All in Prijs € 2.390,-
  • Toegepast bij grote kale plekken
  • Onbeperkt aantal grafts (haarzakjes)
  • Pijnloze behandeling onder plaatselijke verdoving
  • Geen littekens overhouden
  • Klaar in 1 dagdeel (4-8 uur)
of
haartransplantatie turkije

FUE HAARTRANSPLANTATIE

Haar implantatie methode

Wat is een FUE haartransplantatie?

FUE haartransplantatie is in Turkije al jaren de populairste methode om grafts (haarzakjes) te verplaatsen naar licht behaarde of kale plekken op het hoofd en gezicht. Deze effectieve behandelmethode bestaat uit een techniek die pijnloos is, geen zichtbare littekens veroorzaakt en een redelijke snelle genezingsproces kent.

Hoe werkt FUE haartransplantatie methode?

Bij de FUE methode worden grafts onder plaatselijke verdoving 1 voor 1 verzameld uit het donorgebied. Dit donorgebied is in feite de haarkrans die zich bevindt aan de achterzijde en zijkanten van het hoofd. De grafts (haarzakjes) die uit de haarkrans komen zijn immuun tegen een hormoon die haarverlies veroorzaakt. Tijdens het verzamelen van haarzakjes worden deze getest op kwaliteit en het aantal hierin aanwezige haren.

Tweede stap in het FUE haartransplantatie proces is het maken van incisies op de plekken waar de grafts straks worden geïmplanteerd. Hierbij worden de grafts, opnieuw 1 voor 1, vastgezet met behulp van een speciaal pincet.

Twee andere populaire toegepaste haartransplantatie technieken binnen ons haarkliniek in Turkije zijn:

» FUE Saffier methode

» DHI methode

FUE methode

Wat is het voordeel van een FUE haartransplantatie?

Een zeer belangrijk voordeel van de FUE methode is dat deze de oude pijnlijke FUT methode heeft vervangen, waarbij in het donorgebied nog werd gesneden en gehecht. De FUE methode is vrijwel pijnloos en wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De genezing van je hoofdhuid verloopt redelijk snel. Door het gebruik van een extra dunne holle stalen instrument worden littekens voorkomen. Daarnaast kunnen hele kleine grafts worden verzameld en getransplanteerd.

Een FUE Haartransplantatie geeft een prachtig resultaat, ook als de kaalheid al ver gevorderd is.

FUE haarsparende haartransplantatie: Behandeling zonder afscheren haar

Haarimplantatie zonder scheren waarEen FUE haarsparende haartransplantatie is bedoeld voor mannen en vrouwen met langer haar. Bij de behandeling wordt slechts een deel van het haar op het achterhoofd geschoren. Dit is een strook bedoeld om haarzakjes uit te halen. Het haar boven de geschoren strook valt vervolgens hier overheen. Het voordeel van een ongeschoren haartransplantatie is dat niet zichtbaar is dat je een behandeling hebt ondergaan. Nadeel is echter dat je in totaal minder grafts kunt verzamelen dan bij geschoren behandeling.

CONTACT

GRATIS CONSULT

Stuur foto’s van je haar en kalende plekken en ontvang geheel vrijblijvend een advies.
e-mail:  [email protected]

Q&A FUE haartransplantatie

Na een haartransplantatie zal de hoofdhuid op de plekken waar haarzakjes zijn geïmplanteerd gedurende de eerste week rood gekleurd zijn. Dit trekt vanzelf weg. Door de implantatie van haarzakjes waar haartjes uitgroeien zullen kleine stoppeltjes te zien zijn.

Het duurt ongeveer 12 maanden totdat de haarimplantaten dezelfde groeisnelheid bereiken als de haren die niet zijn geïmplanteerd. Normaal groeit haar ongeveer 1 cm per maand. De groei van haarimplantaten gaat in het begin iets langzamer.

Jazeker, doordat haarzakjes gebruikt worden die afkomstig zijn uit de haarkrans is blijvende haargroei mogelijk. De haarkrans is de enige plek waar haarzakjes groeien die niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon. Deze genetische eigenschap blijft na het verplaatsen van de haarzakjes gewoon behouden.

In principe heb je aan 1 behandeling voldoende. Onderga je een haartransplantatie op jonge leeftijd? Dan kan later een nabehandeling wenselijk zijn.

Bij vergevorderde kaalheid beginnen we met een haaranalyse om te kijken of haartransplantatie nog mogelijk is. We moeten namelijk weten of in het donorgebied genoeg gezonde haarzakjes aanwezig zijn. Wanneer dit het geval is, zal een haartransplantatie waarschijnlijk nog kunnen lukken.

Hoeveel haartransplantaties je maximaal kunt ondergaan is afhankelijk van de omvang van jouw donorgebied. Hoe groter en voller het donorgebied hoe meer donorhaar kan worden gewonnen. Gemiddeld heeft een mens ongeveer 12.500 haarzakjes ter beschikking. Er van uitgaande dat per haartransplantatie behandeling niet meer dan 4.000 tot 6.000 haarzakjes worden overgezet, kun je maximaal 2 tot 3 keer worden behandeld.

Een haartransplantatie is niet mogelijk in de volgende situaties:

Wanneer je te weinig donorhaar hebt

Wanneer het haar afkomstig uit het donorgebied te dun is, te zwak of niet aanwezig is, heeft een haartransplantatie geen zin. Het beoogde resultaat is niet haalbaar.

Bij bepaalde ziektes, medicijnen en sommige medische behandelingen

Bij huidziekte die direct te maken heeft met ontstaan van jouw kaalheid, bepaalde medische behandelingen als chemotherapie en medicijngebruik die haaruitval veroorzaken.

Een haartransplantatie behandeling duurt ongeveer 4 tot 8 uur. Het aantal daadwerkelijke uren hangt af van de grootte van de kale plekken, het aantal te verzamelen en te verplaatsen grafts. Ook het inplanteren neemt een paar uur in beslag.

Haargroei komt pas na 2 tot 3 maanden goed op gang. Normaal gesproken groeit hoofdhaar 1 cm per maand. De nieuwe haarimplantaten groeien ongeveer even snel. Naarmate de weken vorderen, neemt ook de dichtheid van het haar toe.

Nee, het niet zichtbaar dat haar is weggehaald uit de haarkrans. Omdat we uit het hele donorgebied selectief haarzakjes verzamelen blijft dus genoeg haar over.

Het uitvallen van veel geïmplanteerde haartjes is een natuurlijk proces. De hoofdhuid heeft door de haartransplantatie behandeling een flinke klap gehad. Dit noemen we een ‘shock loss’. Voor de duidelijkheid: de geïmplanteerde haarzakjes laten alleen de hierin aanwezige haartjes los en blijven zelf gewoon zitten. Na enkele weken zal de haargroei opnieuw beginnen.

De FUE methode wordt gebruikt bij relatief grote kale gebieden.

KENNISBANK ARTIKELEN

ALLES OVER HAARTRANSPLANTATIES

behandelkamer haarkliniekRead more +09 november 2020 By 123 Haartransplantatie Turkije in haartransplantatie

Hoe herken je een goede betrouwbare haarkliniek?

Haartransplantatie doen of nietRead more +25 mei 2021 By 123 Haartransplantatie Turkije in haartransplantatie

Haartransplantatie doen of niet ?

Haaruitval-bij-mannenRead more +09 november 2020 By 123 Haartransplantatie Turkije in haartransplantatie

4 fases van herstel na een haartransplantatie

TOP
× Stel je vraag via Whatsapp