Haartransplantatie

Zijn haartransplantaties geschikt voor mensen met lichte huidskleur en blond haar?

geschiktheid blond haar haartransplantaties

Jazeker. Haartransplantaties kunnen ook worden uitgevoerd bij mensen met een lichte huidskleur en blond haar. Zelfs wanneer je grijs haar hebt of hoofdhaar wat geverfd is, kan een haartransplantatie behandeling succesvol zijn. 

In principe zijn haartransplantaties geschikt voor alle haartypes. Of je nu blond, grijs, donker, zwart, geverfd, stijl haar hebt of kroes haar. Wanneer je blond haar hebt adviseren we vaak het haar te verven zodat het te transplanteren haar goed zichtbaar is. Op de foto bij dit artikel zie je een persoon met voor de behandeling geverfd haar.

haarverven bij haartransplatatie

Een haartransplantatie is chirurgische behandeling waarbij haarzakjes worden verplaatst uit een gebied met veel haar naar en gebied met dunner of kaal wordend haar. Wat belangrijk is om te bekijken is of je haar een goede textuur heeft en dikte heeft. Te dun haar kan bijvoorbeeld betekenen dat je uiteindelijk je hoofdhuid blijft zien ondanks voldoende geïmplanteerde haren.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat haartransplantatie geen wondermiddel is voor kaalheid en dat het resultaat kan variëren van persoon tot persoon. Het is daarom goed om eerst te overleggen met een medewerker van 123 Haartransplantatie Turkije. Die kan je vertellen wat de kans op succes is van een haartransplantatie behandeling.

Stuur je foto’s via ons contactformulier of via Whatsapp en ontvang vrijblijvend een advies en informatie over wat een haartransplantatie voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *